5. oktober 2021

Fra hvitt og kjedelig til beroligende grønn oase. Se før- og etterbilder.

Se hvor stor forandring man kan gjøre kun med noen strøk maling.

massey soverom (3) kopi
Etter: Marius og Hege har fått drømmerommet etter oppussing som så og si bare har krevd pensel, rulle og maling. Nyansen på veggen heter 5962 Sølvgran.
P1140462
Før: Hvite vegger, en sort tapet med glittereffekt og røde gulv. Familien ønsket å oppdatere rommet og fargene, og resultatet er fantastisk bra.

Dette ble gjort:

 

Enkel fornyelse på 1-2-3! Soverommet er rett og slett bare blitt malt. Vi snakker gulv, vegger, tak og vindu. Ja, og som dere ser så måtte de ta av den sorte tapeten. De byttet også vinduskarmen så den skulle passe bedre inn.

massey soverom (2)
Tak: En trendy løsning er å male taket i samme nyanse som veggene, for at rommet går ton-i-ton. Rommet får et dempet uttrykk som passer perfekt for et soverom. Nyansen på både vegg og i tak er 5962 Sølvgran. Gulvet er malt med TreStjerner gulvmaling i nyansen 5783 Sveve.

Familien hadde et klart ønske for soverommet. -Vi ønsket et godt stede å sove, med behagelige farger som skaper harmoni. En grønn palett var derfor helt naturlig for oss. Fargekartet til Butinox har så mange fine grønnfarger at det var bare å bli enige om de vi ønsket, forteller Marius.

 

At rommet går ton-i-ton skaper en fin ro på soverommet. De har en åpen løsning inn til badet som er tilknyttet, og fargevalget på soverommet måtte også harmonere med med dette.

 

-Men jeg vet ikke, sier Hege. -Jeg ser jo at vi har valgt mye grønt i huset ellers også, så grønn er nok bare en farge vi generelt liker, ler hun.

massey soverom (6)
Nattbordene er et DIY prosjekt. De var hvite da paret kjøpte dem, og det syns ikke Hege passet helt inn. Litt maskeringstape for å beholde oljet treverk, to trøk med Trestjerner gulvmaling i samme nyanse som veggen 5962 Sølvgran og vipps, nye nattbord som passer som hånd i hanske på soverommet. Knottene har paret laget selv.
massey soverom (7)
Noe av det paret gjorde i rommet var å bytte listverk rundt vinduskarmen. Rommet får en ekslusiv look når man får til listeløse vinduer.
massey soverom (4)
Tips: Mange grønnyanser kler cognacfarget skinn svært godt. En kombinasjon som aldri slår feil.
SOVEROM MASSEY
Bruk fargekaken som hjelp når du setter sammen en palett til ditt rom. Tips: Lilla er en av de store trendfargene for 2021, Peon er en av våre favoritter.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *