11. november 2021

Joda – klart det fremdeles er «lov» til å male hvitt!

Hjemme hos Celine er veggene hvite - men rommet er på ingen måte tamt og kjedelig. Den sterkeste trenden nå er å male med farger, men mange av oss sverger til lyse, crispe og hvite veggfarger. Og klart det er lov å male hvitt, og fremdeles ha et moderne hjem? Se bare her.

Loftsleiligheten på Frogner har hvite vegger i alle rom, soverommet er intet unntak. Her ønsket eier Celine å beholde den luftige følelsen av å bo helt på toppen av en gammel bygård, og valget falt på 5639 DUN. En lys og nøytral hvittone som står godt til det flotte tregulvet og de gamle bjelkene.

 

Helt nylanserte Butinox Premium Matt gir et førsteklasses, sofistikert resultat på alle flater innendørs. 4-i-1-malingen kan brukes både på vegg, panel, lister og i tak, og er den matteste malingen til Butinox, med et elegant, sobert uttrykk og en flott fargedybde. Ikke minst er den lett å påføre med sin kremete konsistens.

Drøm soverom (12) med spann
Et luftig, hvitmalt rom lunes av tekstiler, trestruktur og gode farger. Med Butinox Premium Matt får du en varig, matt veggfarge som kan brukes på vegg, panel og list. I tillegg kan den brukes i taket, og skape et sømløst uttrykk i rommet fra vegg til tak.

Sengegavlen er et DIY prosjekt laget med en mdf-plate og den vakre tapeten Dusty designet av interiørfotograf Jorunn Tharaldsen og interiørarkitekt Maria Horgen. Tapeten henger originalt på Gimle Gård i Oslo, da Jorunn og Maria bestemte seg for å få den produsert opp på nytt.

 

Drøm soverom (2) copy MED KAKE
Fargene i tapetet hentes opp i tekstilene, og i tillegg er det tilsatt en mørk fersken tone og en dyp gulfarge for å få en spennende palett. Fordelen med hvitt er selvsagt at her kan uttrykket endres, kun med små midler.
Drøm soverom (1) copy
Når du maler med hvitt kan du med fordel bruke forskjellig glans på forskjellige flater. På veggene er det lekkert med de helmatte flatene, mens listverk gjerne kan få et snev glans.
Drøm soverom (10) copy
Lysinnfallet fra store takvinduer forsterker det lyse, crispy uttrykket i dette soverommet. Krakk fra Frama og nattbord fra Hay og det lille bordet fra Vitra.
Drøm soverom (19) copy
Fritt for å våkne i disse freshe omgivelsene!
Drøm soverom (13) copy
Alt som trengs for en god natts søvn eller en rolig søndagsmorgen. Lesestoff, håndkrem og kanskje en deilig sovemaske i velur?
Drøm soverom (6) copy
Hvorfor ikke sy putene selv? Den øverste er faktisk selvsydd, etter inspirasjon fra en litt for dyr kjøpevariant.
Drøm soverom (16) copy
Visste du at mange planter har en viktig bonuseffekt; de renser luften for flere skadelige stoffer som finnes i boligene våre. Akkurat disse blomstene med sterk duft er ikke like gunstige, men planter som bregne, aloe vera og fiken er velegnet på soverom.
Drøm soverom (17) copy
Vi tilbringer så mange timer av døgnet på soverommet at det å legge litt ekstra i å holde det ryddig og fresht her, virkelig hever livskvaliteten. Den lave skapseksjonen Bestå fra Ikea holder orden på klærne, og egner seg godt under lave skråtak.
Tags:

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *