8. mars 2017

Mini Kitchen Makeover

Vi hacker IKEA, og det er alltid like gøy! IKEA DUKTIG er et bittelite kjøkken til de minste kokkene i familien, og har uendelige hackemuligheter som kan gi kjøkkenet mer personlighet. 

Dette må være den morsomste kjøkkenoppussingen vi noen gang har gjort. Vi slapp til og med alt maset med rørleggere og elektrikere. Alt du trenger å gjøre er å male litt, spraylakke litt og bruke litt kontaktplast, så har du plutselig et kliss nytt kjøkken til barna. Fargene bestemmer du selvsagt selv, men vi har noen tips som du kanskje får bruk for.

leke_kjokken

Har du ikke et minikjøkken fra før er jo dette en perfekt presang til en bursdag, eller som en ekstra overraskelse! Her er det bare å slå deg løs med de fargene du vil og lage et sirkus av et kjøkken, eller holde det rent og elegant – akkurat som mammas og pappas kjøkken – som vi har gjort her.

duktig_barnekjokken

diy_duktig

Slik går du frem:

  • Mal skroget hvitt med Trestjerner Gulvmaling. Malingen tåler tøff behandling av Mini Hellstrøms.
  • Plastikkdetaljene sprayer du i gull med Quick Bengalack. Det er best å spraye disse før du monterer kjøkkenet sammen, og best å spraye det utendørs for å slippe eventuelt søl.
  • Benkeplaten dekker du med kontaktplast med marmormønster, for et elegant og eksklusivt preg.

barne_kjokkenHar du gjort noe lignende? Skal du gjøre en Extreme Mini Kitchen Makover? Del ditt prosjekt med oss på Instagram ved å tagge @enkelfornyelse.

duktig_kjøkken

Slik ser kjøkkenet ut når man henter det på IKEA. Piff det opp!

 

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *