4. november 2020

Nybygd skjærgårdshytte malt i nyansene fra vårt nye fargekart

Hyttedrøm i Butinoxs nyeste farger.

Hytta_02
Familiens nye skjærgårdshytte er tegnet av arkitektene i Vis Avis. Materialene utvendig er ubehandlet.

Filippa Tredal og familien er akkurat ferdige med sin nybygde hytte på en øy i skjærgården. En sommerdrøm av en hytte, som kan brukes hele året. Familien har allerede hatt sin første sommer på hytta, noe som jo var flaks gitt situasjonen vi er i. Den moderne hytta er tegnet av arkitektene Vis Avis. I dag viser vi den fantastiske stuen.

 

Innvendig har Filippa gått for farger fra vårt nyeste fargekart. Veggene i stuen er malt i nyansen 5733 OPAL. Vår aller mest populære grønnfarge, som er nøytral nok til å passe inn i de aller fleste miljø, samtidig som den er tydelig nok til at det ikke er tvil om at veggene er malt i en grønn farge.

 

Malingen du vil bruke på nybygg med slette vegger er Butinox Elegant Matt. Den gir vårt matteste effekt og er lett å påføre. 

Butinox_9
5733 Opal står tilogmed til furutrærne som omslynger hytta.

For hytta ønsket famlien en lys base, med bruk av sterkere elementer i møbler og dekor. Opal gir en perfekt nøytral bakgrunn for å tilføre personlighet i de store og små tingene.

 

Tips: Den brungule sofaen i fløyel fra Bohus gir rommet en gylden tone, som står godt til veggfargen Opal. Brungul er ofte en mer nøytral tone enn man først tror. Ønsker man litt liv i en stue er dette et svært godt valg.

Butinox_2
Trappekunst. Trappen er laget hos et lokalt trappesnekkeri i Holmsbu, Engan Snekkeri/Trapp.

Familien har gått for løsninger som skal vare i mange år. Siden hytta ligger på en øy, må man bruke helikoptertransport for å frakte inn større elementer. Dette fordrer at man går for langsiktige valg. Den vakre trappen er det Engan Snekkeri som har sått for. De er eksperter på trapp og har laget denne i heltre. Stolpe og trappetrinn i eik. Stolpen er malt i nyansen 6017 Høstmørket.

 

Trappetrinnene er behandlet i to trinn:

 

 

 

Butinox_10
Taket er malt i 5502 Krem med Butinox Tak.

Taket er malt med nyansen 5502 Krem, som er noe gulere enn en ren hvitfarge. Den passer perfekt til nybygg med hvor man kan få ferdigmalte elementer i nyansen Bomull. Krem har samme NSC nummer, og er derfor det naturlige valget for dere som har lister, dører, tak eller vegger som kommer ferdig malt.

Butinox Tak er det naturlige valget når du skal male taket. Den dekker svært godt, spruter lite og gulner ikke.

Butinox_4 kopi
Bruk fargekaken som hjelp når du setter sammen en palett til ditt rom.
Tags:

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *