21. august 2020

Nytt fargekart! Du kommer til å få lyst å male i høst.

I dag kan vi endelig vise dere fargekartet vår fargesjef Jenny Bull-Gustavsen har jobbet frem. Bli med inn for å se fargetrendene for 2021, med en liten advarsel. Du kommer til å få lyst å male.

_404H0A1271
Nyansen 5733 Opal pryder forsiden på årets fargemagasin. Vår vakreste grønntone.

NYTT FARGEKART

I dag er vår fargesjef stolt over å kunne presentere vårt helt nye fargekart for 2021. Et fargekart spekket med farger som du kommer til å ville male veggene med i høst.

 

VÅRT NYE FARGEKART FINNER DU HER

 

TRENDENE

-Inspirasjon til det nye fargekartet hadde utgangspunkt i to ting. Alle skal ha farge på veggene i år, men det fins to typer. I den ene enden har du de som ønsker seg mer og klarere farger. I den andre enden av skalaen er de som ønsker mer ro i fargene. For å skape et balansert fargekart har vi ønsket å tilby noe både til de som vil ha en frisk nyanse, og de som ønsker en jordtone. Inspirasjonen til nye farger henter jeg igjennom å se på land som Danmark, hva som rører seg i andre bransjer og på messer. I tillegg er det uvurdelig å se på hva folket liker – vi har statistikk på hva som rører seg, bokstavelig talt i landets maleforretninger, forteller Bull-Gustavsen.

_404H0A1447
Dempet gul. Bordet er malt i nyansen 5965 Lys Dijon.
900a4H0A1048
Nykommeren 5961 Solstøv på veggene gir den dempede, varme gultonen vi er ute etter.

ÅRETS NYKOMMER ER GULT

Gult er årets nykommer og kanskje den fargen som utfordrer mest. Det er en stund siden den har vært så synlig i interiørbilde, men ved å bruke brune eller hvite nyanser sammen med gult får man et varmt, lekkert og behagelig rom å være i. Ønsker du å være helt i forkant av en trend, er gult nyansen for deg.

 

Den gule stuen er malt i nyansen 5961 Solstøv. Vi ønsker oss først og fremst en tone som er dempet, men allikevel varm.

_074H0A1143
Den totale harmoni på soverommet. Bokstavelig talt: vår nyanse 5759 Harmoni er malt på vegger, lister og tak.

EN FØLELSE AV LUFT OG LETTHET MED SARTE BLÅ TONER

Svale blåtoner møter dus beige, før det hele krydres med sterk safirblå. Blått og beige, en kombinasjon vi nesten er programmert til å like? Her snakker vi fargeglede mot en dus base som jorder det hele, kjølige vegger mot lune tekstiler og blondt treverk. Sammen skapes en harmonisk ramme for et behagelig, fredfullt soverom. Rommet er malt med Butinox Elegant Matt i nyansen 5759 Harmoni.

_0104H0A1155
5759 Harmoni er en farge som står godt til den skandinaviske stilen med rene linjer.
03_4H0A0855
5968 Dyp Smaragd på både vegg og arbeidsbord gir en sømløs omfavnelse av farge.

EKSOTISKE DYPE JUVELTONER

Blågrønn, piskende sjø her nord, eksotisk, glassklart hav i sørog ikke minst blanke, glitrende edelsteiner i de vakreste nyanser. De naturlige referansene til de blågrønne tonene er mange. En blanding av grønt og blått, kan det bli bedre? En ellers så rolig og avdempet gang i grått, får et friskt pust ved å ha et tilstøtende rom i den vakre fargen 5968 Dyp Smaragd.

Butinox_fargekart_2020-1
Tags: KjøkkenMale

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *