21. desember 2021

Pynt til jul på 1-2-3

Noen ganger er det ikke mer enn en kvist og et pent julebånd som skal til for å pynte opp til jul. Få tips til julepynt du lager selv.

Buti jul web
En enkel blomsterkrans på veggen og en sløyfe på kosten gir julestemning i denne vakre spisestuen, Vil du ha en slik farge på veggen? Prøv nyansen 5993 Ny Tid. Legg merke til at både vegger, lister og dør er malt i samme nyanse og samme matte uttrykk. Dette gir et sømløst, rolig og elegant uttrykk. Bruk Butinox Premium Matt for et vakkert resultat.
Boligdrøm - vi pynter til advent (11) web
En rundt stålkrans får du kjøpt på Søstrene Grene, Panduro og i de fleste hobbybutikker. Vil du følge trendene ser vi mer leken fargebruk i julepynten. Ta barndommens jul tilbake og bland inn fine farger du liker.
Boligdrøm - vi pynter til advent (8) web
Joda, det er bare et bånd og en furukvist. Bruk samme triks på en lampe, en glasskrukke på kjøkkenet, eller bare over håndtaket på en dør. Det koster så og si ingen ting, og gjør hele forskjellen.
Boligdrøm - vi pynter til advent (10)
Pynt opp julekakene med farger! Her har vi brukt blomsterstrøssel fra leverandøren "Add Wise" kjøpt på Traktøren, men du får kjøpt dette i mange nettbutikker også.
IMG_8177 web
Enklere enn dette blir det ikke. Kransen er laget av kunstig pelskant som allerede har ståltråd i seg. Form som en krans, og fest et pent sløyfebånd på. Pelskant fra Panduro, bånd fra Søstrene Grene.
Boligdrøm - vi pynter til advent web)
Hvem har sagt at papirlenken må lages i glanspapir? Gamle tapetrester kan brukes til alt.
Boligdrøm - vi pynter til advent (4) web
Her har vi brukt samme pelskant som den runde kransen. Siden den har ståltråd innebygd er den lett å forme, feks kan du ønske julen velkommen. Du får kjøpt pelskanten på Panduro.
Tags: FargerMale

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *