7. mai 2021

Spray festdagene fine

Er det lov å håpe på en liten fest? Med kohorten eller kan det være at vi tilogmed skal kunne få ha besøk? Skap et vakkert festbord for de du kan med Quick Bengalack.

FEST FØR web
Ta det du har, eller ta en tur innom bruktbutikken.
FEST 1 web
Våren er en herlig tid. Vanligvis venter vi på 17. mai, brylluper, konfirmasjoner, barnedåp, familieselskaper og sommerfester. I år må vi kanskje gjøre mindre ut av festene, men det betyr jo ikke at vi ikke kan lage en liten fest for kohorten? Det blir jo ikke mer fest enn vi lager selv!
Fest (3)
En vimpelrekke fra Clas Ohlson kostet bare 29 kr, men passet bedre i barnebursdag. Spray kan endre utseende på alt, her har vi brukt nyansen 5502 Krem.
FEST 2 web
De mest ulike ting kan passe inn om de sprayes i samme farge. Finn alle slags typer serviettringer, spray de i nyansen 5502 Krem. Flasken har vi maskert, slik at den bare ble sprayet på bunn og på skrå. Fin, ikke sant? Bruk den gjerne til å ha en blomst i til hver gjest.
FEST 10 web
Ikke vær redd for å bruke lyseblått, det er ikke forbeholdt dåp. Lyseblått er en god farge å jobbe med både i små selskap og store bryllup. Denne vasen er sprayet i 5944 Buzz.
FEST 11 web
Bordkort, dekorasjon og drikke i ett! Vi sprayet en colaboks og brukte hvit tusj for å skrive på navnet. Lett og kult, et godt tips til den som ikke liker så mye "pynt" når det skal lages til fest. Bruk Quick Bengalack Universal Spray 153 Sort Silkematt.
Fest (5)
Pynt opp de hvite ballongene med 170 Gull Metallic, vi lot det rett og slett bare dyppe på for den ønskede effekten.
Fest (2)
Så er det bare å sette seg rundt bordet. Vi håper med mange gjester.
Tags:

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *