30. oktober 2020

Nordisk eleganse med lyse trevegger

Ingen ting sier nordisk eleganse som lyse trevegger.

For deg som ønsker lys, luft og energi

 

I hjertet av den nordiske stilen står bruk av de lyse tresortene vi har her i Skandinavia. Furu er et av kjernematerialene og er særlig vakker når vi tar vare på det lyse utgangspunktet. Tyrilin interiørbeis er valget når vi ikke ønsker å la treverket gulne over tid.

 

De lyse tonene gjør at rommet ikke bare virker større, men gir et ekslusivt preg. Flittig brukt av våre nordiske arkitekter, er rom og interiør med lyse tretoner noe vi forbinder med design og gode arkitektoniske løsninger.

 

STUE_HOVEDBILDE_LYS_NEVER kopi
Tips! Alt treverk gulner over tid, selv med optimalt med UV-beskyttelse. Ønsker du et lyst uttrykk som varer, kan det være lurt å beise med en lys farge så tidlig som mulig. Veggene ser du her i nyansen 11 Never.

Gi liv og karakter til treet, fra første strøk, med de transparente egenskapene i Tyrilin Interiørbeis. Beisen trenger inn i treverketog henter frem lød og et vakkert fargespill. Detaljene og tegningene i treverket blir tydeligere. Ett strøk er nok til å skape en overflate som varer og beskytter treveggen. Resultatet er lyse hyttevegger med et tidløst preg. Påfør to avstrøkne strøk hvis du ønsker et mer dekkende utseende og enda lysere vegger.

 

Lyse vegger gir visuell ro, og er lett å innrede rundt. Naturens naturlige kunstverk tåler både mørkere og lysere interiør, og det tåler at du leker deg med farger. Kanskje forbinder du lyse trevegger med designmøbler, men du kan like gjerne gå for enkel innredning med naturlige elementer som skinn, lin, ull og en miks av nordiske tresorter.

LYS_spisestue_Never kopi
Naturlig treverk er vakkert i seg selv. Fordi alt treverk gulner over tid er det viktig å behandlet det og bremse gulningen så tidlig som mulig. Her er tak og vegger behandlet med Tyrilin Interiørbeis 11 Never. Gulv: TreStjerner Gulvolje Hvit, etterbehandlet med TreStjerner Gulvmatt.

Fargen 11 Never er forfriskende og gjør at du kan puste ut. For å skape kontrast, ro og dybde, kan du legge til detaljer og innramminger i sort. Mørkere farge på vinduskarmer og interiørdetaljer hever helheten. Hold gulvet lyst med TreStjerner Gulvolje i fargen Hvit, får hele hytta et helhetlig, luftig og lyst uttrykk.

 

TYRILINS NYE FARGEKART FINNER DU HER
TYRILINS NYE FARGEKART FINNER DU HER.

Tags: Oppussing

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *