7. september 2023

Vi lanserer nyheten Butinox superdekk tak

Bedre dekkevne er kanskje den beste nyheten vi kan komme med når det gjelder takmaling? Vår fargesjef Jenny Bull-Gustavsen har malt taket med vår splitter nye takmaling i hjemmet sitt i Drammen.

Hvem har ikke kjent på følelsen av å komme inn i et rom, uten å kunne sette fingeren på hvorfor det føles nytt og fresht ut? Hvis vi skal tippe, er det taket som har blitt malt siden forrige gang du var der. Den 5.veggen er lett å glemme, men ingen ting gir rommet et større løft enn nettopp å male taket.

 

Nå lanserer vi nyheten BUTINOX SUPERDEKK TAK, så det skal bli lett for deg å gi taket et løft.

 

Jenny Bull-Gustavsen, vår egen fargesjef, har malt taket i sin herskapelige villa som ligger i Drammen.

Takmaling lansering bordekking (6)
Malingen har egenfarge 5916 Klassisk hvit (S0500-N) og matcher ferdigmalte lister og dører – ønsker du en annen farge, kan malingen blandes i flere lyse og hvite nyanser.

Jeg har en liten regel jeg prøver å etterstrebe – og det er at hvert 5-7 år skal jeg late som jeg flytter og prøver å gå over lister, karmer og tak og freshe opp dette med et malingsstrøk eller to, forteller Bull-Gustavsen. Hun legger til: 

 

Støv og forurensing bidrar til at taket sakte, men sikkert får en «skitten» farge. Dette ser vi som regel ikke før vi begynner med et eller annet oppussingsarbeid. Hvis man er i gang med å freshe opp veggene med et strøk med maling, er det nok også på tide å ta et strøk i taket også.

 

Selv om du ikke skal bytte farge – vil du med et nymalt tak få et fresht inntrykk av rommet. Dekkevne er alfa og omega når det kommer til takmaling. For selv om det er en forholdsvis enkel sak å male taket, er det ikke noe man har lyst til å bruke mer tid enn nødvendig på. Derfor er det mer enn ok å kunne melde at nyheten vår har suveren dekkevne. Dobbelt så bra, faktisk.

10965_FARGESIRKEL_SUPERDEKK_TAK
Skulle du ønske å male taket i en annen nyanse, kan Butinox Superdekk tak brekkes i mange ulike lyse nyanser.
Takmaling 18
Jenny Bull-Gustavsen rører malingen godt med en rørepinne.

Det er dekkevnen som klart skiller BUTINOX Superdekk tak fra konkurrentene på markedet i dag. På tester viser den seg å ha dobbelt så god dekkevne som enkelte konkurrenter, forteller Bull-Gustavsen.

 

Jennys beste tips til deg som skal male taket:

  • Å male taket er tungt – bruk derfor forlengerskaft.
  • Bruker du en maling med veldig god dekk gjør dette jobben mye lettere.
Takmaling 28
Jenny har dekket til alt hun ikke ville ha maling på med plast og malingsteip. Maling på krystallkronen var ikke på ønskelisten. Detaljer, hjørner og inn mot lister ble malt med en kost. Malingen er veldig lett å male med, noe som er bra når man skal stå med hendene over hodet.
Takmaling 32
Man kan nesten se på konsistensen på malingen at den kommer til å dekke bra. Bruk en rulle med forlengerskaft til påføring av malingen og ha godt med maling på rullen hele tiden. Legg merke til at hele gulvet er dekket, det er absolutt å anbefale, for maling som kommer ned i sprekker er vanskelig å få bort, selv om det ofte er lett å ta bort flekker på slette flater.
Takmaling lansering bordekking (12)
Ferdig: nå er taket liket flott som lysekronen.

Det ble akkurat som Bull-Gustavsen forutså. Støv og forurensing hadde bidratt til at taket hadde fått en mer «skitten» farge.  Ny maling i taket gav rommet et friskere og klarere utseende, og hele rommet føles nyoppusset ut. Skuldre og armer sender en takk for at dekkevnen er så god.

 

-Dekkevnen gjorde at det gikk fortere og lettere å male taket denne gangen, enn da vi flyttet inn, forteller Bull-Gustavsen.

Takmaling lansering bordekking (4)
Velkommen gjester! Det flotte teppet er fra HM Home. Bordet er fra Ygg og Lyng, stolene fra Vitra. Det herskapelige rommet kler de mer moderne og stramme møblene. Alt av servise er fra HM Home.

Ja, dette ble en fin flyttelek, ler Bull-Gustavsen. Målet om å gå over flater hvert 5-7 år er nådd, og rommet er klart for dekkede bord med gjester. 

Tags: MaleStue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *