21. april 2020

En helhetlig palett for brune hus. Nytt Butinox Futura fargekart

Vi lanserer nytt fargekart for vår populære Butinox Futura utendørsserie. Her viser vi deg hvordan du lykkes med uteområdet i sin helhet.

Er det tid for å friske opp utendørs eller male for første gang, kan det være smart å planlegge uteområdet i sin helhet – ikke bare husets fasade. Ta med grunnmur, tak, terrasser, vinduer og dører i valg av farger, og eiendommen får et mer personlig uttrykk.

 

INSPIRASJON TIL EN PERFEKT HELHET FÅR DU I BUTINOX FUTURAS NYE FARGEKART.

 

Vi har 3 store trender vi vil vise deg, først ut er brune hus.

Reklamefoto
5956 Funkisbrun som er en lun, avdempet brunfarge som står godt til miljøer med mye natur rundt. Grunnmur er i nyansen 5758 Strå.

Liker du hus som oppleves rolige og avstemte med naturen, kan en bruntone være et perfekt valg.

 

5956 Funkisbrun er en av våre nyheter denne våren. Sammen med beisede elementer i kontrast med malt kledning gir et lekkert spill i fasaden. Dagens varme og gylne bruntoner blendes naturlig godt inn med mye grønn vegetasjon og skaper god harmoni. Ønsker du å stramme opp uttrykket, kan du legge til sorte detaljer som for eksempel vinduskarmer, terrasse eller tak. .

 

Enten du vil at huset skal stikke seg ut i nabolaget eller blende inn med flytende overgang mellom hus og omgivelser, er det viktig at du velger fargekombinasjoner du kan leve lenge
med. Ulike farger har ulik effekt. Start med å finne rett farge til selve huset og deretter toner som fungerer godt sammen.

farger
Butinox Futura Soft Look er en moderne maling som gir huset et helmatt (glans 03), tidsriktig og elegant utseende. Selv om du ønsker å beholde fargen du har på huset i dag, vil huset få en helt ny look.

Siden de færreste av oss skifter farge på huset hvert år, blir det feil å snakke om fargetrender. Det viktigste er at huset fargesettes slik at det står til omgivelsene og at det får en farge du
vil trives med. Tenk på at Butinox Futura gir 12 års skriftlig garanti på farge og glans, da bør fargevalget ha et like langt perspektiv. Men vi ser at noen farger er mer populære enn andre i
perioder.

 

Nå er jordtoner og dype nyanser av brunt i ferd med å ta over for grått, som har vart en stund. Samtidig kommer større bruk av kontraster i materialer og farger, som malte og beisede flater mot hverandre, mur mot tre og liknende.

Reklamefoto
For en samstemt palett anbefaler vi å male små elementer i Quick Bengalakk. Denne nyansen heter 5924 Ingefær Boost.
Reklamefoto
Spilene på veggen er beiset med Butinox Oljebeis i fargen 521 Teak. De transparente tredetaljene gir en spennende kontrast til de malte veggflatene.

Sorte innrammninger strammer opp utrykket og får vindusflatene til å se større ut. I kombinasjon med spilene som er beiset i Butinox Oljebeis i fargen 521 Teak får du et oppdatert, men samtidig tidløst uttrykk. De transparente tredetaljene gir en spennende kontrast til de malte veggflatene.

Vil du lese mer om våre farger finner du det nye BUTINOX FUTURA FARGEKARTET HER.

 

Reklamefoto

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *