8. mai 2020

En helhetlig palett for grå hus. Nytt Butinox Futura fargekart

Velg gråfarge med omhu. Velger du feil gråfarge kan den se blå eller lilla ut når den kommer på vegg. Vi gir deg tips om en trygg og god gråfarge.

Grått har vært en populær farge de siste årene. Ulike grånyanser på huset tar seg spesielt godt ut på tomter med vegetasjon – beplantning i bedd eller krukker, prydbusker og trær. Enten du velger lyse eller mørkere gråtoner, får huset et elegant og sofistikert uttrykk.

 

Et viktig tips til deg som skal male grått er å velge en varm gråfarge, for å unngå at gråfargen ser blå eller lilla ut når den kommer på vegg. 953 Riddergrå er fargen vi tipser deg om i dag.

 

I Butinox Futuras nye fargekart får du inspirasjon til å planlegge hele uteområdet, ikke bare hvilken hvite nyanse som skal være på fasaden. Ta med grunnmur, tak, terrasser, vinduer og dører, og eiendommen får et mer personlig uttrykk.

 

INSPIRASJON TIL EN PERFEKT HELHET FÅR DU I BUTINOX FUTURAS NYE FARGEKART.

 

3796-Kapp-2388-Edit_Ny_farge
Vegg: Butinox Futura Selvrensende Dekkbeis 953 Riddergrå. Pergola og detaljer: Butinox Futura Dør Vindu Maling 5616 Klassisk hvit

953 Riddergrå er en varm grå farge som sklir elegant inn i omgivelser med stein og fjell eller sammen med betong. Klassiske hvite detaljer fremheves og blir et blikkfang, mens vinduer i samme farge som vegger gir en dempet helhet. Kontraster i materialvalg – glass mot tre – gir et moderne uttrykk.

Riddergrå kopi
Tips til en helhetlig fargepalett.
Reklamefoto

Butinox Futura Dekkbeis er halvblank høykvalitetsdekkbeis som gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur. Dekkbeisen gir meget god værbestandighet og lang holdbarhet, i tillegg til langvarig farge- og glansstabilitet. Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge. Faktisk gir Butinox Futura 12 års skriftlig garanti på farge og glans.

Reklamefoto
Terrasse: Butinox Terrassebeis 1013 Harmoni ton-i-ton med Riddergrå vegg gir et harmonisk preg.
Reklamefoto
Utemøbler malt med Butinox Futura Dør Vindu Maling i 5616 Klassisk hvit gir et lyst og lett uteområde.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *