28. april 2020

En helhetlig palett for hvite hus. Nytt Butinox Futura fargekart

Hvitt er fortsatt Norges mest populære farge når vi skal male huset. Men hvilken hvitfarge skal du velge?

Vi maler heldigvis ikke huset så ofte. Når vi først skal velge en nyanse vil vi være sikre på at resultatet er holdbart og tidløst. Hvitt er en farge det er lett å lykkes med, men hvilken nyanse skal du gå for?

 

I Butinox Futuras nye fargekart får du inspirasjon til å planlegge hele uteområdet, ikke bare hvilken hvite nyanse som skal være på fasaden. Ta med grunnmur, tak, terrasser, vinduer og dører, og eiendommen får et mer personlig uttrykk.

 

INSPIRASJON TIL EN PERFEKT HELHET FÅR DU I BUTINOX FUTURAS NYE FARGEKART.

3796-Spikdalsvegen-2904_2 kopi
Harmonisk helhet: Veggene er malt i 5916 Klassisk hvit, som er et trygt valg som alltid tar seg bra ut. Hvitt kan utmerket kombineres med mørke og fargesterke toner for å få et spennende uttrykk – og særlig når huset har områder med ulike materialer. Her er 958 Antikk brukt på mur, og gir det stilrene huset dybde og varme i ut trykket.

Hvite tidløse toner krever sin plass og egner seg godt i åpne landskap. En hvit fasade virker større og med lyse gråtoner i detaljene får den et elegant preg i tillegg. Beige toner mykner opp og gir dybde.  Lek deg med farger i detaljene – hvite hus tåler det. I dag viser vi deg bilder av et hus som er malt i folkets storfavoritt: 5916 Klassisk hvit.

BUTINOX_Futura_2020Fargekart_issuu.indd
Tips til en helhetlig fargepalett.
3796-3042 - Copy
Tips: Butinox Futura Selvrensende maling har Smart Flow Technology som sørger for å ta mer maling opp i penselen, slik at hvert dypp gir 20 % lengre penselstrøk. Det betyr færre turer i bøtta før veggen er ferdigmalt, og et raskere resultat. Den kremaktige konsistensen gjør også at malingen er lettere å påføre, gir mindre sig og mindre motstand i penselen. Du sparer tid og du sparer ryggen.

La regnet vaske veggen din

 

Når valget på farge er gjort, er det viktig å vege riktig maling. Butinox Futura Selvrensende maling lar regnet vaske veggen din, noe som er ekstra viktig når du velger en lys farge til fasaden.

 

Du lurer kanskje på hvordan selvrensende maling egentlig fungerer? Butinox Futura Selvrensende malingen gjør at eventuell skitt og smuss enklere kan skylles av med vann eller et regnskyll. Den hydrofile malingsfilmen gjør at vannet fra en regnskur får bedre kontakt med underlaget. Regndråpene legger seg større og jevnere på veggen og vasker med seg skitten på vei ned husveggen.

 

I tillegg er den overmalbar etter 2 timer på 23 grader. Det betyr at du rekker to strøk på en dag. På de dagene det ikke regner.

3796-2872 kopi
Butinox Futura 12 års skriftlig garanti på farge og glans, noe som gir mer tid til å slappe av på terrassen.
3796-Spikdalsvegen-2911_2
 Lek deg med farger i detaljene – hvite hus tåler det. 5930 Dus og 5924 Ingefær boost bringer varme og liv til uterommet.
Tags: Uterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *