23. mai 2022

Mal huset i en mørk gråtone for det stramme og moderne uttrykket

Å velge farge på huset er en spennende oppgave. I vårt nye fargekart gir vi deg både forslag til fasadefarger, men også tips til fargekombinasjoner som står godt til disse. Ønsker du en stram, moderne stil på huset passer det godt med en mørk gråtone.

Helt ytterst mot været trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol, regn, vind og snø, og Butinox Oljebeis gjør nettopp den jobben for deg. Samtidig får du et vakkert, transparent utseende, der trestruktur og årringer viser naturens nyanser. Her er huset malt i nyansen 1510 Smoked grey.

 

I dette nye fargekartet finner du et bredt spekter av nyanser å beise huset i, fra grått til sort og hvitt, eller hva med varme toner som passer til dagens trendbilde?

 

blogg 5
Til denne mørke gråfargen er det fint å kombinere med lune, gylne gulfarger, duse grønntoner og naturlige materialer.

På plattingen her er det beiset med Butinox terrassebeis i fargen 1022 Elvestein.  Beisen fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende.

Mange har lyst til å la treverket gråne naturlig, men tenker ikke da på at terrassebeis med gode penetrerende og vannavvisende egenskaper også beskytter mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt, samt svertesopp og grønske. Beisen kommer i mange tidsriktige og freshe farger.

Blogg 7
Mørke toner gir et tidsriktig og stramt preg på moderne arkitektur. Gråtonen her føles både tøff og moderne.
blogg med kake 2
Gylne gul -og okertoner, samt nøytralt beige og grått står nydelig til den mørkbeisede fasaden i Smoked Grey. Terrassebeis i den naturlige nyansen Elvestein er helt riktig i denne paletten.
blogg 1
Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Butinox Terrassebeis er robust og fargebestandig med opptil 3 års holdbarhet.
Blogg 4
Tekstiler i bomull og lin og grønne planter gjør det stramme uttrykket mer inviterende og naturlig.
Tags: Uterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *