13. juli 2023

Male huset? Velg noe som varer!

Velg både en farge og en type beis som varer når du skal male huset utvendig! Ønsker du et stramt, rent inntrykk på husets eksteriør velger du grått, som på dette nyfunkis-huset i Nittedal.

Husets arkitektur og nabolagets identitet er gjerne med å bidra til husets farge, selv om det til syvende og sist er huseiers smak og valg. Selv om vi ser en økende tendens til at flere velger å male andre farger på husene sine enn grått og hvitt, er grått fremdeles et valg mange tar.

 

Og stilsikkert, moderne og lekkert må vi jo si at det er!

Eksteriør redigert copy 2
Huset er malt i 0953 RIDDERGRÅ, en lekker, varm, mellomgrå farge. Om du ønsker samme nyanse i en mørkere farge, er 0956 Granitt eller 0954 Aske vakre kombinasjonsfarger.

Grått har vært en populær farge de siste årene. Enten du velger lyse eller mørkere gråtoner, får huset et elegant og sofistikert uttrykk. Nøytrale eller kalde gråfarger gir et stramt uttrykk og passer svært godt til moderne funkishus. Varme gråfarger gir en mykere fremtoning.

 

Velg noe som varer!

Butinox Futura 16 er bygget på en helt ny generasjon akrylteknologi og kan dermed gi hele 16 års garanti på farge og glans.

 

Eksteriørmalingen er testet under ekstreme klimatiske forhold, både i solrike Florida og i Norge. Langtidstester viser at Butinox Futura 16 er imponerende 55 % bedre på farge og glans enn tradisjonell maling.

 

Nittedal for Butinox (6) copy
For at inntrykket ikke skal bli for stramt, tilsetter vi deilige, organiske grønntoner på interiørdetaljene.
Nittedal for Butinox (1) copy
Vi elsker den anvendelige fargen Gråhvit. Perfekt til alt fra sørlandshuset, sveisterhuset, rekkehusterrassen eller nyfunkishuset som her.
Nittedal for Butinox (9) copy
Både bord og stoler er fra Jysk, mens interiøret på bordet er fra Granit.
Nittedal for Butinox (22) copy
Sort, grått og grønt gir en stram, maskulin og moderne harmoni.
Nittedal for Butinox (4) copy
Velg planter med omhu! Fullfør stilen ved å tilsette planter med sorte blader, sammen med grønne planter og hint av hvitt. Klatreroser eller peoner står ikke så godt til denne stilen.
Nittedal for Butinox (21) copy
Stramme plantekasser i betong er også med på å ramme inn stilen og gir den siste prikken over i`en.
Nittedal for Butinox (18) copy
På listverk og detaljer er det malt i fargen 0992 LAVA. Dette skaper kontrast og spenning i fasaden.
Tags: BeisUterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *