18. mai 2021

Nye farger! Se Tyrilins nye farger både til hytte og terrasse.

Nye vakre farger! Våre nye og vakre farger i terrassebeis gjør at du enklere kan skape et sømløst og pent uttrykk, med veggfarge og terrassefarge.

Hovden_forside_man_himmel
Med mørke farger fremhever du byggets estetiske styrker. Her fremstår hytta som et solid og elegant ankerpunkt i fjellheimen, samtidig som den smelter vakkert inn i landskapet.

En veldig god nyhet til deg som ønsker at fargen på terrassen matcher perfekt med fargen på veggen! 

 

Flotte farger som sammen skaper en fin harmoni på hytta. Velg mellom blank eller matt. Blank som vil skinne om kapp med sola, eller matt som gjør at bygget føles mer dempet i terrenget. 

Detalj
Det er lekkert med detaljer i lys krem og blåtoner til den mørke og stramme terrassen.

I dag skal vi se på de mørke tonene.

 

Tyrilin Matt Beis i fargen Svarthatten, gir et tøft preg og strammer opp det arkitektoniske. Er du ute etter en sømløs, harmonisk stil så anbefaler vi å bruke ton-i-ton farger på både vegger og terrrasse.

 

Terrassebeis i fargen Tiur passer fint med den mørke veggfargen Svarthatten. Her er Tiur brukt både på terrassen og på taket. En flott kombinasjon som er vanskelig å slå på nye, moderne bygg! Frisk gjerne opp den mørke stilen med interiør i en lys tone som Krem, eller sval dempet blåtone som Dypt Vann. Krydre det hele til slutt med detaljer i den fargesterke og vakre fargen Dyp Safir! 

Tyrilin_terrassebeis_1206_Svarthatten_1311_Tiur
Visste du at du kan bruke Tyrilin Matt Beis på overflater som tidligere er beiset med annen type beis? Vegg: Tyrilin Matt Beis 1206 Svarthatten. Terrasse og tak: Tyrilin Terrassebeis 1311 Tiur ett strøk.
Tyrilin_terrassebeis_1206_Svarthatten_1311_Tiur_2
Vegg: Tyrilin Matt Beis 1206 Svarthatten. Terrasse/ benk: Tyrilin Terrassebeis 1311 Tiur. Termosen er sprayet med Quick Bengalack i fargen 5936 Dypt Vann.
Fargekake_Mork
Hent inspirasjon fra fargekakene! Vi håper fargekakene kan hjelpe deg å planlegge fargevalgene og tenke helhet, selv før du har tatt første strøk. De største kakestykkene er farge- forslag for de store flatene, som vegger og terrasse. De små kakestykkene er for detaljene, som for eksempel krukker, lykter, pledd og puter. Farger som påvirker hovedfargene og gjør dem enda vakrere.
Tyrilin_Terrassebeis_Tiur
Fargepaletten til Tyrilin Terrassebeis er utviklet for å matche Tyrilins veggfarger, både i matt og blank utgave.
Tags: Uterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *