27. mai 2020

Sett farge på sommeren! Nytt fargekart for terrassebeis

Det er tid for å flytte ut på terrassen! Skap atmosfære med din egen stil og finn fargekombinasjonene som gjør tiden sammen med familie og venner til vakre sommerminner.

FEM FARGEKOMBINASJONER

Når man skal velge farge på terrassen er det lurt å velge en farge som står i stil med boligens fasade, og som skaper harmoni mellom veggfarge, terrassegulv og utemøbler. For å gjøre det enklere for deg å velge farger som gjør hverandre gode, har vi laget 5 spennende fargekombinasjoner.

1020-Taakeslor_WEB
Butinox Terrassebeis 1020 TÅKESLØR – NY FARGE

VÅR FAVORITTKOMBINASJON

Tidløs eleganse  med GRÅTT

Grått er en perfekt farge dersom du ønsker å tilføre andre farger, men likevel holde en nøytral base på terrassen. Kombiner med jordfarger for å få et varmere uttrykk eller bruk duse, kalde farger på detaljer for en kjøligere, røffere stil.

 

1_tidlos_med_graaPalett
En kjølig base gir rom for varme aksentfarger som 5932 Skinn og deilig vårgrønne 5948 Core
1020-Taakeslor_miljo_WEB
Her er terrassegulvet beiset med Butinox Terrassebeis i årets nye farge 1020 TÅKESLØR og veggen er malt med Butinox Futura Selvrensende Dekkbeis 954 ASKE.

SE HER!

Butinox Terrassebeis med nytt fargekart leser du her.  Vi lover nok av inspirasjon til å planlegge hele uteområdet!

GYLDENT TRE med lyse & mørke nøytraler

Butinox Terrassebeis i fargen 1003 GYLDEN balanseres perfekt til et hus malt i den kjølige fargen 953 RIDDERGRÅ.  Med Quick Bengalack Universal kan du på en enkel måte fargesette potter, møbler og det du vil ha på terrassen,  og leke deg med farger som passer til. Vi synes det er lekkert med lyse gråtoner mot den gyldne terrassen og den mørke fasaden. For å stramme opp det hele er noen elementer i sort superfresht til.

 

 

2_Gyldent_tren
Her gir fargene 5918 TEMPERERT og 150 SORT BLANK på detaljene en industriell, stilfull look.
1003_Gylden_moodboardbilde
Her er det beiset med de vakre nyansen 1003 GYLDEN, nydelig mot kjøligere gråtoner.

Varme nyanser TON i TON

Varme nyanser er en perfekt base om du ønsker en lun atmosfære på terrassen. Ved å leke deg med ton-i-ton jordfarger på interiøret blir helheten harmonisk og innbydende. Bryt opp med en lys frisk nyanse for å sette den siste prikken over i`en på uterommet. Beisen her er den nye fargen Butinox Terrassebeis 1021 ELEGANSE og veggen er malt med 5956 FUNKISBRUN fra Butinox Futura. Quick Bengalack kommer i en rekke moderne, flotte farger.

5_Varme_nyanser
5926 FRAPPE og 5921 PANTER matcher gulv og vegg perfekt, og skaper en spenning og dybde i uterommet. Den lyse gyllengrønne fargen 5952 NATURLIG på en vannkanne gir en flott kontrast til jordtonene.
1021_Eleganse_minimiljo_WEB
Lunt med brunt - 1021 ELEGANSE står godt til gyldne tresorter og andre naturmaterialer som terracotta og grønne planter.

BEROLIGENDE BRUNT & grønne innslag

Butinox Terrassebeis 1007 TJÆREBRUN blir ekstra lekker kombinert med den varme gråbeige veggfargen 5758 STRÅ fra Butinox Futura – og med grønne innslag på møbler og andre detaljer.

3_Beroligende_brunt
Quick Bengalack Universal har et bredt fargeutvalg både i basisfarger og trendfarger – som duse 5948 CORE og dypgrønne 117 BLADGRØNN BLANK. 5502 KREM setter prikken over i’en.
1007_Tjærebrun_moodboardbilde
1007 Tjærebrun - perfekt om du liker den mørke, brunbeisede looken.

STILFULL SORT med rødlige nyanser

Butinox Terrassebeis 1019 SVART gir uteplassen et stilfullt og rått uttrykk. Med Butinox Futura 604 JAVA TEAK på veggen får du et varmt skjær som gir et vakkert spill mot det sorte.

4_Stilfull_sort
Mørke farger ser fantastiske ut sammen med varme kontraster! Mal terrassen mørk med 1019 SVART for starten på en dramatisk fargepalett.
1019-_Svart_moodboardbilde_WEB
Alt kan fornyes med Quick Bengalack! Sett de lekre rødtonene 5926 FRAPPE, 5932 SKINN og 5933 ÅRGANG på møbler eller andre detaljer for å løfte helhetsinntrykket.

Tags: Uterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *