19. mai 2022

Slik får du det lune, varme uttrykket utendørs

De varme, brune fargetonene er klassiske på norske trehus, og naturens egen fargepalett gir en myk overgang til omgivelsene rundt.

blogg 2
Alle møblene her er fra danske Skagerak, fra Kjelmann.no.

Bruntoner på eksteriøret oppleves som trygge og klassiske valg i Norge. Med kaldt vinterlys kan de varme tonene være ekstra kledelig, både til fjells og i mer urbane strøk. Sammen med Butinox terrassebeis i fargen 1040 Ravn, har denne pergolaen blitt et sted å trives både vår, sommer og høst.

 

Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Her kan du regne ut hvor mye du trenger til din terrasse. 

 

Husk å bruke Butinox Terrassebeisfjerner og Butinox Terrasselysner før behandling av tidligere beiset treverk. Nye, impregnerte materialer renses med Butinox Terrasselysner før beisen påføres. Dette sikrer riktig farge og jevn innfarging.

blogg 5
Ja, vi ELSKER denne looken. De harmoniske naturfargene gjør at denne spiseplassen virkelig innbyr til kos ut i de små timer.
blogg med kake
På veggene er det brukt oljebeis i fargen Teak, på pergolaen er det terrassebeis i fargen Svart og på gulvene terrassebeis i fargen Ravn. På denne måten blir det ekstra spill og kontraster eksteriørt. Utemøblement og dekor er holdt i dempede, rolige farger som står fantastisk til det glødende treverket.
blogg 3
Butinox oljebeis inneholder spesialoljer som trenger godt inn i treverket, gir et vakkert utseende og stabiliserer treverket mot å sprekke opp.
blogg 1
På reisverket til pergoalen er det brukt terrassebeis i fargen Svart, for en spennende kontrast mot det brune huset.
Tags: Uterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *