21. april 2022

Terrassebeis – en varm beroligende bruntone

Svært få ting slår en ekte klassiker. En du bare vet du kan stole på at leverer, gang på gang, år etter år. En trygg, beroligende farge som alltid er der for deg. Butinox Terrassebeis 1007 Tjærebrun gir deg den varme, mørkere tonen i gulvet.

Tjaerebrun_trapp_LAV kopi
Tips! Skap et kult uttrykk med kontrastfarge på trappens opptrinn. Her har vi beiset opptrinn med Butinox Terrassebeis 1019 Sort.
Butinox_Terrassebeis_MB1
Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Butinox Terrassebeis er robust og fargebestandig med opptil 3 års holdbarhet. Butinox Terrassebeis har gode penetrerende og vannavvisende egenskaper og beskytter mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt, samt svertesopp og grønske. En nybeiset terrasse gir et velholdt og moderne uttrykk. Kombiner gjerne flere farger for å skape kontraster og et personlig uttrykk på detaljer eller trapper. Butinox Terrassebeis gjør terrassen vakker.
SCANOX0101_LAV kopi
Tips! Beis detaljer som sittebenk, utekjøkken, putekasse etc. i en kontrastfarge som matcher terrassegulvet. Lekkert og gjennomført! Her har vi brukt nyansen 5998 Calsedon Grønn.
Tjaerebrun_hovedbilde_pute_LAV kopi
Beskyttende, solid og stødig. Alltid moderne, men samtidig tradisjonell. En klassiker, rett og slett. Et trygt valg for vakre terrasser. Står meget godt til detaljer i sort, grønntoner og grått.
collage
Tags: Uterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *