23. april 2020

Terrassetrend

Liker du den mørke, lune brunbeisede looken? Da skal du velge den trendy nyansen 1014 Ravn når du skal beise terassen.

På toppen av Oslo har Lars Håvi gått for den mørke brunbeisede looken til sin ekslusive takterasse. Liker du nyanser som oppleves rolige og avstemte med naturen, kan en bruntone være et perfekt valg til terrassen. Nyansen 1014 Ravn er et godt tips til deg som ønsker denne stilen.

 

Hvem har sagt at man ikke skal beise med samme nyanse på både vegger og gulv? Dette skaper en visuell helhet og et sømløst preg.

Low res Lars Håvi 4
Uteplassen er samlingspunktet med en gang varmere dager nærmer seg. På enkelt vis kan du behandle terrassen så den framstår som ny, og uteplassen blir husets lekreste rom.

Med vår nye og forbedrede Butinox Terrassebeis trenger du ikke vente på sommerens beste dag for å beise ute. Ved 23°C tåler nemlig terrassebeisen regn etter ca. 1 time. Det betyr at du faktisk kan få unnagjort beisingen selv om det er utrygt vær. Forarbeidet med rens og rengjøring kan du gjøre mens det regner.

 

BUTINOX TERRASSEBEIS fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent, klart eller innfarget utseende. Butinox Terrassebeis er robust og fargebestandig med opptil 3 års holdbarhet, og brukes til behandling av impregnert treverk. Som her, hvor både gulv og vegger er i samme nyanse.

Low res Lars Håvi 3
Tips: er du av det litt late slaget? Falske blomster kan faktisk gjøre seg ute også. Bambusplanten til venstre er fra Ikea.

 

 

Fremgangmåte ved tidligere beiset terrasse:

  • Fjerne gammel beis/olje med Butinox Terrassebeisfjerner.
  • Lysne treverket med Butinox Terrasselysner, dette sikrer riktig farge og jevn innfarging.
  • Påfør Butinox Terrassebeis på rent og tørt treverk

 

 

Ny terrasse:

Nye, impregnerte materialer skal behandles umiddelbart etter opptørking. Vi anbefaler at du venter én til to måneder, avhengig av været. Bruk Butinox Terrasselysner for å rense treverket for utslag av kobbersalter (grønne krystaller) og lysne overflaten. Da oppnår du en lys overflate med jevnt innsug i treverket, og ikke minst riktig og jevn farge.

  • Beising må skje i oppholdsvær og gulvbordene må være tørre.
  • Unngå å beise i direkte sollys.
  • Beis i lengdretningen, 1-2 bord av gangen.
  • Påfør beisen med rull. Stryk av overskytende beis med en pensel.
Low res Lars Håvi 2
Loungemøbler skaper en innredet følelse ute, som om terrassen er en del av hjemmet forøvrig.
Tags: Uterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *