7. april 2022

Tid for uterommet

Det er snart påske, og tiden er inne for å innvie terrassen! En nybeiset terrasse gir et velholdt og moderne uttrykk. Kombiner gjerne flere beisfarger for å skape kontraster og et personlig uttrykk. Butinox Terrassebeis gjør terrassen vakker, samtidig som den beskytter gulvet mot sol, regn og grønske. Det er utrolig hva riktig farge på gulvet kan gjøre for å få godfølelsen ute.

Nordmenn elsker livet utendørs, og kanskje særlig på vårt nærmeste rekreasjonssted – terrassen? Her i Fredrikstad har eierne innredet med plassbygget kjøkken, benk og pergola, og dette på en forholdsvis liten rekkehusterrasse – det skal ikke alltid de største arealene til.

 

Heldigvis trengs heller ikke dyre terrassebord for å få det fint; terrassebeis er alt du trenger.  Det viktigste du kan gjøre for gulvet er å beise det jevnlig. Det gir både beskyttelse og fornyelse,  liv til treverket og gjør at det varer lenger før du må skifte det ut.

 

Her er det brukt Butinox terrassebeis i fargen Elvestein.

 

Elvestein blogg 4
En nybeiset terrasse gir et velholdt og moderne uttrykk. Kombiner gjerne flere farger for å skape kontraster og et personlig uttrykk på detaljer. Butinox Terrassebeis gjør terrassen vakker, samtidig som den beskytter gulvet mot sol, regn og grønske. Det er utrolig hva en farge på gulvet kan gjøre for å få godfølelsen ute.
Elvestein blogg 3
Beis detaljer som sittebenk, putekasse o.l i en annen farge enn gulvet for å skape kontraster og liv. Lekkert og gjennomført!
Elvestein blogg 2
Forny det du allerede har! På denne blomsterkassen er det brukt Quick Bengalack i fargen Vintersand.
Elvestein blogg 1
Huseierne har bygget et fantastisk utekjøkken, beiset i terrassebeis i fargen Sort. På kosten er det brukt Quick Bengalack i fargen Vintersand.
få stilen
Slik får du stilen! Bruk gjerne vakre, dempede jordtoner sammen med terrassebeisfargen Elvestein. Det er en varig og trygg palett, som du aldri blir lei og som fremstår både harmonisk og sofistikert.

Tags: Uterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *