3. juli 2022

Tips: den beste kombinasjonen av gråtoner på vegg og terrasse

Tospann! Det er noe med grå toner som føles tøft og moderne - med Dark Gray på fasaden og Elvestein på terrassen får du et perfekt resultat.

Tiltrekkes du av mørke farger?

 

Ofte finner vi en farge og et uttrykk vi liker til fasaden.  Men hva slags farge passer sammen med veggen?  I dag får du tips om en bombesikker kombinasjon til vegg og terrasse. Sammen gir de eksteriøret et helhetlig og tidløst særpreg.

 

På veggen bruker du Butinox Oljebeis 1509 Dark Grey. Terrassen beiser du i Butinox Terrassebeis 1022 Elvestein.

Dark Gray - Elvestein kombinasjon (7)
Vegg: Butinox Oljebeis 1509 Dark Grey. Terrasse: Butinox Terrassebeis 1022 Elvestein

Et mørkbeiset eksteriør oppleves stram, dramatisk, elegant – og alt annet enn kjedelig. Dype nyanser skiller seg ut fra omgivelsene uten at de på noen som helst måte skriker etter oppmerksomhet.

 

Beis fasaden med Butinox Oljebeis 1509 Dark Grey. Nyansen gir eldre hus en oppdatert stil, og kan på den  måten bli et bindeledd mellom boligens tradisjonelle byggeskikk og nåtidig møblement og plantevalg i uterommet.

Dark Gray - Elvestein kombinasjon (3)
De norske utemøblene fra Ygg og Lyng står godt til det grå eksteriøret. I fargekaken finner du nyanser som står ekstra godt til den grå kombinasjonen. Nyansene 6016 Granskog og 5996 Grågrønn kan være et tips for detaljer.

Terrassen beiser du i Butinox Terrassebeis 1022 Elvestein. Elvestein er lysere enn fasadefargen Dark Gray, noe som gir en liten kontrast til veggen, og gjør at det ikke føles for kompakt.

 

Små nyanser gjør store forskjeller!

Dark Gray - Elvestein kombinasjon (2)
Innred uterommet som du ville gjort inne. Det har kommet mange fine utelamper som går på både solcelle eller vanlige batteri i handelen. Lett å ta med seg ut. Den sorte lampen her er fra Hay.

«Det er noe med grå toner som føles tøft og moderne. Et gråbeiset hus gir stramme linjer som framhever dine møbler og designdetaljer.»

 

I dette nye fargekartet finner du et bredt spekter av nyanser å beise huset i, fra grått til sort og hvitt, eller hva med varme toner som passer til dagens trendbilde?

Kombinasjon grå
Tips til uterommet for deg som har gått for en mørk grå palett
Tags: Uterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *