13. april 2022

Ute er det nye inne – se denne vakre terrassen

Lyst og nordisk er alltid en vinner! Vakre lysbeisede terrassegulv og hvite flater er krydret med duse pasteller på denne terrassen i Fredrikstad.

gråhvit 2
Hva er vel mer sommer enn hvit sommerkjole, et langt bad og det å rusle barbeint rundt på nybeiset terrasse? Som vi gleder oss!

Butinox Terrassebeis i nyansen Gråhvit er en mildt pigmentert, lysegrå farge som virkelig vil gi nytt liv til terrassegulvet.

 

Den gir oss unektelig litt følelsen av svaberg, sol og sjø, ikke sant? Gråhvit er en populær farge som passer på de aller fleste terrasser, og som står godt til lysmalte eller hvite husfasader som her.

gråhvit 6
Nyansen passer perfekt til den skandinaviske stilen som virkelig sier sommer!
gråhvit 5
Noen spray Quick Bengalack i nyansen Pastellgrå er alt som skal til for å få denne vasen til å passe inn i paletten på terrassen.
gråhvit 1
Voila! Man trenger ikke nødvendigvis kvitte seg med det man ikke liker fargen eller mønsteret på, så lenge formen er fin. Se så lekker denne store vasen ble på terrassen.
Gråhvit 4
Eierne har delt inn den store terrassen i flere soner. Her har de murt opp utekjøkken. Se hvor naturlig vasen vår glir inn i miljøet - vi elsker gjenbruk!
collage gråvhvit
Slik får du stilen! Lysbeisede gulv i fargen Gråhvit kler alt, men en lys, sommerlig palett i duse pastellfarger er ekstra kledelig.

Slik går du frem når du skal beise terrassegulvet:

 

Tags: Uterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *