24. mai 2018

Åshilds fargerike leilighet

Den siste tiden har vi gått gjennom Åshilds leilighet rom for rom, og her er en liten oppsummering. Det er så gøy å være med på prosjekter med så mange flotte farger!

Legg merke til hvordan alle rom henger sammen. Hvordan fargene på veggene i et rom går igjen i detaljer i et annen. På denne måten har vi enkelt kunne leke oss med mange, og skarpe farger uten at det har blitt for mye. Hvis du vil vite mer om hvert enkelt rom, kan du trykke på bildene.

 

Gang

Gangen hjemme hos Åshild er et lite kvadratisk rom med tre dører, og da sier det seg selv at det kan by på utfordringer. Men denne gangen er løst på en lekker og kreativ måte!

Fargene 5878 Gruve (NCS S6402-B) og NCS S 2005-B er malt vertikalt for å skape litt liv. 5878 Gruve nederst og NCS S 2005-B øverst. Den øverste fargen er også malt i taket.

Stue & Spisestue

Rom nr. 2 hjemme hos Åshild var spisestuen. Den henger sammen med stuen og går over fra en grønn ton-i-ton spisekrok til en litt mørkere og lunere sofakrok. Den grønne fargen NCS S 4010-B90G er malt på veggene, og 5813 Piruett (NCS S 2010-B90G) er malt i nisjen rundt verandadøren.

Kjøkken

Dette rommet må du bare se! Hele kjøkkenet er malt med TreStjerner Gulvmaling matt i blåfargen NCS S7010-R90B.

 

Bad

Badet har fått noen enkle oppgraderinger som malt tak og innredning, og friske farger på interiøret. Taket er malt med Butinox Premium Matt i den grønne fargen NCS S4010-B90G, og innredningen med TreStjerner Gulvmaling matt i blåfargen NCS S7010-R90B.

Soverom

Drømmen om et dypt rødt soverom er gått i oppfyllelse. Her er alle vegger og tak malt i herlige rødtoner. Vegger og skapdører i den rød-rosa fargen NCS S4040-R10B, og den lysere rosa i tak og nisje er NCS S3020-R10B.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *