6. oktober 2016

Barnas IKEA

IKEA har lenge hatt stort fokus på barnas og familiens behov i hjemmet. Det synes også vi er en viktig del av hverdagen! Derfor deler vi det vi synes er IKEAs fineste barnerom, og noen tanker om hva man bør tenke på når man skal skape et barnerom.

Barn tilbringer mye tid hjemme. Det er viktig at de trives og at de kan utfolde seg både fysisk og kreativt, samtidig som rommet er praktisk. Barn elsker farger, så ikke vær redd for å bruke farger i interiøret. Farger stimulerer barnas kreativitet, men man bør ikke velge for mye av de sterkeste fargene. Barnerommet er et flerbruksrom, her skal det lekes, gjøres lekser og soves. Derfor er duse eller sotede farger et godt alternativ.

ikea_busugne

farger_1

Dette rommet liker vi fordi det inneholder litt av alt. Det inviterer til lek på gulvet, og her finner vi mye farger.

 

ikea_flaxa

farge_2

Soverom for de litt større barna. Her er det god plass til skole, venner og kreative utfoldelser. Ekstra smart er det med det store skrivebordet, her kan barna gjøre lekser sammen med klassekamerater.

 

ikea_flisat

farge_3

Herlig jenterom! Om barna er vanskelige å få i seng, kan det kanskje hjelpe med en kreativ himmelseng? Her finner vi også masse oppbevaring til leker og bøker.

 

ikea_sundvik ikea-stuvafarge_4

Soverommet til de aller minste bør være praktisk for mor og far. Godt system i skuffer og skap er viktig i en hektisk hverdag. Fargepaletten her er duse eller sotede farger, det er behagelig for øyet og bidrar til en bedre nattesøvn.

Tags: Barnerom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *