21. januar 2016

Soverom til minstemann

Minstemann har fått nytt soverom, og vi kan ikke tenke oss noe annet enn at han er fornøyd! La deg inspirere av dette fine rommet!

farge_barnerom

Når man velger farger til barnerommet kan det være smart å tenke på hva rommet skal brukes til. Er det kun til å sove i, gjøre lekser eller leke? Dette varierer med alder, derfor vil fargene det og.

På dette rommet er det en liten gutt som skal bruke rommet til å sove, leke litt i og oppbevare tingene sine i. Det er derfor valgt fargen 5813 Piruett, men hvorfor akkurat den fargen? Jo, kjølige farger har nemlig en beroligende effekt på oss mennesker, og det er jo et fint valg i et rom der man skal slappe av. Lyse farger får også rommet til å se større ut! Man må altså ikke velge hvit for å få denne effekten.

Noen ville kanskje sagt at slike farger er for kalde, og at et rom ikke føles innbydende. Men med naturlig varmt lys og lune tekstiler i varmere farger vil denne følelsen dempes.

Malingstype er også en ting man må tenke på, derfor har Kristine og Lars malt dette rommet med Butinox Klassisk Silkematt. En akrylmaling som er inneklimavennlig, silkematt og løsemiddelfri med minimal lukt.

tapet_barnerommiffy_barnerom

Når solen kommer inn i rommet blir det straks en lun og varm atmosfære.

gutterombarnerom_garderobe

 

Hva syntes du? Ble du inspirert til å fornye barnerommet?

Tags: Barnerom

Legg igjen en kommentar

4 kommentarer

4 svar til “Soverom til minstemann”

  1. Hilde Marie sier:

    Hei! hvilken farge er brukt på vegg og kommode på dette bildet?

  2. Mari Strømstad sier:

    Hvor kommer denne tapeten frå?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *