2. oktober 2018

De irriterende kvistene ble borte på en kveld!

Kvist, sot, nikotin og vannskjolder er vanskelige underlag å male over. Ofte blir en nymalt vegg stygg og skjoldete på grunn av gjennomslag. Dette har vi funnet løsningen på; Butinox Premium Matt!

Kvister og skjolder som kommer tilsyn gjennom malingen er ikke pent. Dette kan oppstå rundt peisen der soten har satt seg i veggene, ved gamle vannskader eller på gamle panelvegger med kvister. Når man maler veggene sine vil man gjerne at det skal dekke godt med lang varighet. Tidligere har man derfor måtte grunne med 1-2 strøk kvistlakk før man kunne male 2 strøk med ønsket farge. Nå slipper du det!


Slik så veggene ut før og etter to strøk med Butinox Premium Matt:

 

Med Butinox Premium Matt sparer du masse tid! Nå holder det med 2 strøk der du tidligere måtte ha 4 strøk. Denne vannbaserte, matte og løsmiddelfrie akrylmalingen er en effektiv kombinasjonsmaling som benyttes som grunning og toppstrøk i tak, panel, og slette vegger. Malingen bygger en sterk film som sperrer for gjennomslag av misfargede underlag, samtidig som den danner en matt, fin og jevn overflate.

I gamle hus som dette finner man ofte lekre originale detaljer man vil ta vare på og vedlikeholde. Når Jenny og Anders flyttet inn i huset sitt var de hvite veggene fulle av kvistgjennomslag. De så rett og slett slitte og ustelte ut. Med et ønske om å beholde den hvite, rene stilen ble veggene malt med Butinox Premium Matt i fargen Klassisk hvit. Med kun to strøk forsvant kvistene, og kjøkkenet ble freshet opp på bare én kveld!

«Kjøkkenet i det gamle huset har blitt som nytt. Jobben ble mye enklere enn vi hadde trodd, da vi hadde sett for oss 4 strøk med maling» sier Jenny. «Vi sparte både tid og krefter. Malingen dekket veldig godt, den var lett å male med, og tørket fort» sier Anders bekreftende.

 

Flere bilder fra dette kjøkkenet finner du her.

 

 

Her kan du finne din nærmeste forhandler av Butinox Interiør.

 

For mer inspirasjon og oppussingstips,

følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer, og mer inspirasjon! @butinoxinterior

 

Tags: Kjøkken

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *