27. juni 2024

La oss bare gå for rosa!

Se hvordan et sort-hvitt kjøkken har blitt nytt, varmt og lunt med dempet rosa på veggene!

Kristin og Gunnar bor på Husøy utenfor Tønsberg med tre barn og en liten dansk-svensk gårdshund. Huset bygde de for 8 år siden. De hadde skapt et hjem, akkurat slik som de ønsket seg, men det var noe som manglet. FARGE! Det har de gjort noe med, og denne gangen skal vi vise frem husets hjerte; det rosa kjøkkenet! 

 

Her kan du lese om soverommet som ble malt i den vakre blåfargen Aqua Marin

 

Familien synes Rosa Pudder fungerer nydelig mot det sorte  og hvite og stramme kjøkkenet. Det gjør hele rommet lunt og innbydende, det føles ikke så kaldt som det var tidligere med hvitt.

815A8879 (1) copy1
FØR: Kritthvitt og sort bød på for store kontraster til at familien trivdes godt på kjøkkenet.
Husøy kjøkken (1) copy
Mykere, softere og vennligere. 6042 Rosa Pudder er en avdempet, lys rosatone - perfekt i oppholdsrom.

Vi har heldigvis ganske lik stil når det kommer til innredning. Jeg var usikker på om mannen ville gå med på rosa kjøkken, men etter å ha prøvemalt falt vi pladask for fargen 6042 Rosa Pudder begge to, forteller Kristin.

 

Kjøkkenet er malt med Butinox Premium Matt. Den passer til alle rom, men siden den er ekstra vaskbar er den perfekt på kjøkkenet. Den er en effektiv kombinasjonsmaling som passer alle rom, og kan brukes på vegg, panel og list, i tillegg til i taket.

 

Hele familien opplever rommet som lunere, det er er rett og slett blitt varmere og hyggeligere å oppholde seg der. – Familie og venner er alle veldig positivt overrasket over fargen, og av alle de tre fargene vi har brukt er det nok den rosa vi har fått flest kommentarer på, men utelukkende positivt, sier hun.

Husøy kjøkken (4) copy 2
Paletten på husets innvendige vegger består av disse tre lekre fargene. Rosa kjøkken og spisestue, blått soverom og grønt i stua.
Husøy kjøkken (3) copy
En frekk, liten hilsen på koppen der! Kristin har en leken interiørstil, og siden huset er nytt synes hun også det har vært fint å spe på med gamle skatter.
Husøy kjøkken (7) copy
Mummikopp-oppheng: - Vi så noe lignende i en leilighet vi leide for flere år siden. Så har mumikopp-samlingen vokst med årene, og jeg syns det var på sin plass at den virkelig fikk vist seg frem litt mer. Syns koppene virkelig kommer til sin rett her, og det er veldig koselig å velge kopp fra knaggene til kaffekoppen på morgenen. Løsningen er en plate malt i samme farge som veggen. Kroker festet på platen (for å unngå så veldig mange hull i gipsveggen), og så er platen skrudd på veggen.
Husøy kjøkken (8) copy
Rosafargen er så dempet at den oppleves nøytral i rommet, men sprer likevel varmen familien ønsket seg.
Husøy kjøkken (2) copy
Et sort og stramt kjøkken tåler godt å få inn litt lekenhet, personlighet og mykhet. Mummikopper, gamle skatter og loppefunn krydrer og gjør det hele hjemmekoselig.
Husøy kjøkken (5) copy
Rosa er heldigvis ikke bare søtt og yndig, og bare aktuelt på barnerommet. Ikke er det utpreget feminint heller, i et hjem som dette?

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *