8. april 2019

SORT – EN ELEGANT DRAMAQUEEN

Fløyelsmykt, dramatisk, elegant, sobert og edgy! Karine har gått all in med sort på både vegger og kjøkkeninnredning.

Og dystert blir det sorte på ingen måte ikke! Karine Sveli var tidligere matblogger, og bruker mye fritid på det superlekre kjøkken sitt fra Studio10. DET skjønner vi godt! For henne falt valget lett på det helsorte og elegante uttrykket med 5738 SORT på alle veggene.

Butinox Premium Matt er en matt og elegant akrylmaling med ekstra vaskbar overflate. Malingen kan brukes på flere typer underlag, enten det er vegger av glassfiber, tapet, bygningsplater, puss eller betong.

Kjøkkeninnredningen er fra Ikea, med fronter fra Studio 10. Sort kjøkken er tidløst og gir rom for enkel forandring. Dekorer med de fargene du vil, eller rett og slett hold det helt klassisk og nøytralt. Med helsort på både vegger og innredning skapes en helhet som på tross at at rommet er mørkt, gir god romfølelse og følelsen av et stort og luftig rom. Her blir både nok naturlig lys og belysning viktig.

TIPS! I sprutsonen har Karine valgt en trendy messingplate. Messingen tas opp igjen i håndtakene. Om du ikke ønsker noe i sprutsonen, holder det helt fint å male med Butinox Premium Matt. Les om hvordan det kan gjøres HER.

…og sånn så det ut før! Hurra for forandring!

Tags: Kjøkken

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *