3. mai 2020

Derfor skal du male soverommet blått

De populære blåtonene holder stand, og på soverommet er blått perfekt. Vi holder en knapp på en litt mørk variant, som virkelig omslutter oss.

kornelia 30 w

En ren, klar blåtone som bidrar til å senke pulsen og etterlate en beroligende og sval atmosfære, er definitivt det vi er ute etter på soverommet. I leiligheten til Ina Kornelia er det malt med  5936 DYPT VANN, en mørk blågrå farge med mye dybde i seg.

Vi har vist mer av leiligheten til Ina Kornelia HER, og på collagen under kan du se den helhetlige paletten med både stue og soverom, med fargekake til.

collage
Her kan du se hvordan soverom og stue henger sammen i en fresh, kontrastfull palett. Hovedfargen i stua er 5917 Vårsnø, og 5936 Dypt vann på soverommet. Kontrastfargene er 5924 Ingefærboost i stua og 948 Siv på soverommet, mens safirblå S4050-r90b gir det ekstra piffet begge steder.
kornelia 33 w
Forskning viser at mennesker som har grønne inneplanter opplever større ro, tilstedeværelse og tilfredshet. (Sitat fra boken Plantelykke av Anders Røyneberg). Det samme gjelder jo farger; blå soverom er med på å gjøre oss avslappede og mer harmoniske.

Rommet er malt med BUTINOX Interiør Stue & Sov matt, en inneklimavennlig, matt, løsemiddelfri og luktsvak akrylmaling med minimal lukt. Den matte overflate gir et elegant uttrykk og en fin fargedybde.

Malingen er en 3-i-1 kvalitet og kan brukes på flere typer underlag, enten det er vegger av glassfiber, tapet, bygningsplater, puss, betong, panel og lister.

ina k sov 1 w
Kontrastfargene får hovedfargen i rommet til å stråle! Den er gjerne på motsatt side av fargesirkelen, sånn som for eksempel blått og gult. Det er ikke mye som skal til, men noen få gule blomster på dette soverommet er utrolig lekkert.
kornelia 34 w
Mørkt treverk står nydelig til denne klare, friske blåfargen. Få, utvalgte keramikkobjekter krydrer den skandinaviske, unge og urbane stilen Ina Kornelia har. Få, utvalgte statementplagg synes vi godt kan få lov til å henge fremme som dekorasjon.
kornelia 32 w
Noen små, gule drypp løfter virkelig det blå rommet. Taklampen er ikoniske Flower Pot fra &Tradition.
Tags: MaleSoverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *