17. september 2020

Trendfargen gult brukt i ulike rom

Gule rom gir definitivt en vitamininnsprøytning, og etter å ha vært lite tilstede i trendbildet i mange år er fargen nå tilbake for fullt.

Gult kan varieres fra det helt dempede og nesten beige, til klar og fargesterk sitrongult og varm sennepsgult. Hva liker du best?

Danmark er helt klart landet vi ser mest til når det gjelder interiørtrender. De er tidlig ute med alt nytt, og ligger gjerne en god stund foran oss. Akkurat nå er det gult som rører seg aller mest blant de trendy københavnerne. Har du Instagram, sjekk ut disse profilene for herlig, gul inspirasjon: @michaeldansk, @thustthefuss og @helenasand.

 

 

45H0A1105
I Norge går Butinox foran og vier god plass til gult i årets fargekart. Vi roper høyt hurra for 5961 SOLSTØV.
900a4H0A1048
5961 SOLSTØV kan stæsjes både opp og ned, her med både kremhvitt og brunt for å jorde paletten og med enda mer gult, rosa og oransje for å gi mer piff.

I Norge går vi i Butinox foran og vier gult god plass i årets fargekart.  Vi roper høyt hurra for den vakre nyansen 5961 SOLSTØV. Den kan styles både opp og ned, her med både kremhvitt og brunt for å jorde paletten og med enda mer gult, rosa og oransje for å gi mer piff.

Farger er den raskeste form for kommunikasjon, vi ser farge før vi ser form. Derfor er farger et viktig element innen arkitektur og interiørdesign, og særlig i Norge hvor mørketiden er lang, kan gult stimulere oss positivt.

La oss se på flere som har malt med gult i det siste.

 

SIV 1 w
Gult er en ypperlig farge å bruke i gjennomgangsrom. Der kan du nemlig tørre mer, siden du ikke oppholder deg i dem hele tiden.

Tidligere har vi vært hos Gunhild med denne fine gangen malt i 948 SIW. Gunhild var lei av den hvite, upersonlige gangen og ønsket seg et rom som virkelig ønsket velkommen hjem. Denne gulfargen er bløt og delikat, men allikevel et friskt og fargesterkt pust.

true (12)
En rolig gultone det er lett å både pimpe opp og dysse ned. Sammen med en drøm av en skinnsofa og rolige detaljer gir den denne stua et perfekt løft.

5939 DIJON er en dempet variant. En dæsj sennep er blandet i en rolige beigetone, og vips har du en en dempet gultone på veggen. Denne fargen fungerer til utrolig mange andre farger, og er et godt tips om du ønsker å bevege deg fra grått og beige til noe litt mer vågalt. Her står den nydelig til konjakkfarget skinnsofa, og tilstøtende rom i 5940 KAMUFLASJE.

IMG_7104
På dette rommet i en enebolig i Drammen er det også malt i 948 SIV. Vi elsker at den både er varm, men samtidig med hint av sitrongult.
IMG_7097
Varm, optimistisk energi på dette barnerommet med 928 SIV på veggene.
Tags: Male

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *