12. juni 2016

Slik ble det hjemme hos vinneren av maling

For en stund tilbake hadde vi en liten konkurranse der en av våre flotte følgere vant maling til et helt rom, i tillegg til et besøk fra vår fargeekspert. Når har vi vært på besøk, rommet er malt og slik ble resultatet.

I denne leiligheten bor ungkaren Espen, han hadde innredet enkelt og veggene var noe som kan minne om egghvit(se bilde lengre ned). Etter en liten befaring og en kopp kaffe med Espen fant vi flere småting vi kunne hjelpe med. Enkle grep er alt som måtte til for å gjøre vinnerrommet litt mer hjemmekoselig.

Rommet han aller helst ville ha gjort noe med var soverommet, dette rommet føltes tomt og kaldt. Om man ikke vil fylle store rom med møbler og ting kan litt farge på veggene hjelpe deg langt på vei mot en lunere atmosfære.

Dette ble løsningen:

  • En kontrastvegg bak sengen i en behagelig grønntone(NCS s 3010-G10Y). Når man ikke er vant med å bruke masse farger i interiøret kan en kontrastvegg være en myk og fin start. Vi har brukt Butinox Elegant Matt maling.

soverom_seng

  • To krakker Espen hadde stående ble til nattbord. Disse malte vi toppen og bena på i samme farge som veggen.

diy_nattbord

  • Resten av rommet fikk en runde med Klassisk Hvit for å få frisket opp de gulnede hvite veggene. Slitte lister ble også hvite igjen med Butinox Interiør Panel Dør & Vindu.
  • Vinduskarmen er malt med Quick Bengalack i fargen 5558 Sølv.

 

vinduskarm_soverom

  • I tillegg til fargetips fikk Espen noen interiørtips for å skape litt ekstra hygge med lune tekstiler og enkel veggdekor.

soverom

 

Vi håper du har blitt fornøyd med ditt nye soverom Espen!

 

soverom_for

Slik så sovereommet ut før.

Tags: Soverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *