3. april 2018

Eklektisk sofakrok!

Èn stue, mange farger! Vi er fortsatt hjemme hos Åshild og vi skal se på resten av stuen, nærmere bestemt sofakroken.

Vi har nylig vist spiseområdet i denne stuen, hvis du ikke har sett den kan du ta en titt her. I samme stil som spisekroken, er også sofahjørnet oppgradert. Det resulterte i en litt mørkere og lunere stemning enn resten av rommet. Hvis du bruker farger på riktig måte kan du fint blande mange nyanser og toner. I denne stuen syntes vi alt er gjort riktig! Det er en spennende atmosfære med opp til flere lekre blikkfang samtidig som rommet gir plass til avslapping.

Vi elsker alle kombinasjonene og kontrastene i denne sofakroken. Rosa og blått som en kombinasjon kan for mange være vanskelig å se for seg. Dette er derimot et flott eksempel på at duse rosa farger, som på putene og teppet, er veldig fint og kombinere med skarpe blå og grønne toner.

Grønnfargene vi så i spisekroken stopper på denne veggen og går over i en lekker egenkomponert trevegg laget av finérplater. Platene er kuttet opp i kvadrater og beiset med Tyrilin Interiørbeis i fargen 24 Torv. For å feste de på veggen kan du bruke skruer i hvert hjørne eller bruke Tech7.

Veggene er malt med Butinox Elegant Matt. På innsiden av nisjen rundt verandadørene er det malt med fargen 5813 Piruett (NCS S 2010-B90G), og på veggene er det fargen NCS S 4010-B90G. Innsiden av nisjen er malt i en lysere variant av veggfargen for å reflektere mest mulig lys, samtidig som det skaper et herlig spill av farger.

Slik så stuen ut før:

Følg med videre neste uke! Da viser vi den utrolige oppgraderingen av kjøkkenet.

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

LagreLagre

Tags: Stue

Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

2 svar til “Eklektisk sofakrok!”

 1. Aud Gylland sier:

  Hei?liker den finerplateveggen ? malte du platene før du festet dem på veggen? Hvilken teknikk bruk du , rull, pensel, fordriver…?
  Håper på svar ?påforhånd takk ?
  Mvh Aud

  • Enkel Fornyelse sier:

   Hei Aud! 🙂 Disse platene er beiset med pensel, du kan med fordel dra over med en fordriver og gjøre det før platene monteres for en jevn og fin farge:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *