20. juli 2018

En urban byleilighet til inspirasjon

Vi har nå gått gjennom hele leiligheten til Åshild på St. Hanshaugen, og det er på tide med et lite sammendrag.

Det som er så gøy med slike sammendrag av prosjektene våre, er at at vi får vist frem hvordan alle rommene henger sammen ved bruk av farger og materialer.  I denne leiligheten er det nyanser av blått og grønt i kombinasjon med jordtoner, levende materialer som glass, tre, planter og detaljer av sort som går igjen. Sammen skaper de en harmonisk leilighet der rommene henger sammen uten å være identiske.

Se mer ved å klikke på bildene.

 

Stuen

Selv om det hele er gjort veldig enkelt er stuen blitt lun og hjemmekoselig! Den henger sammen med spisestuen i et langt rom hvor hver del enkelt kan brukes for seg, eller sammen i større selskap. Den mørkeblå fargen har fargekode NCS S7010-R90B, og er malt med Butinox Elegant Matt.


Gang

Gangen til Åshild er en typisk by-gang, og ganske liten. Man sliter derfor ofte med å gjøre gangene personlige og praktiske. Vårt beste tips er derfor å bruke farger på vegger, tak og dører. En lys farge, slik som denne mintgrønne fargen med NCS 2706-B74G er et lekkert alternativ.

 

Kjøkken

Dette kjøkkenet har fått seg en real oppgradering. Du bør klikke på bildet under for å komme til før-bildet. Her er det meste nytt, og Åshild har fått seg et riktig så lekkert kjøkken! Veggene er malt med fargen NCS 3009-Y14R i Butinox Klassisk Silkematt, en farge som er superfin mot innredningen i sort og detaljene i tre.


Soverom

Et herlig soverom! Veggene er malt med Butinox Elegant Matt i fargen NCS 5608-B78G. Denne fargen endrer seg med lyset, og oppleves derfor mørk og lun på kveldstid, men frisk i sollys. Fargen passer så fint mot den mørkeblå stuen, også finner du den igjen i en litt lysere nyanse i gangen.

 

Følg med neste uke, da er det tid for barnerom!

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer, og mer inspirasjon! @butinoxinterior

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *