9. august 2021

Gå for beige på hjemmekontoret. Før- og etterbilder.

Et en del av loftstuen ble innredet som en ekstra arbeidsplass i covid-tiden. Nå åpner mange arbeidsplasser for mer bruk for hjemmekontor. Her er tips til deg som gleder deg til mer hjemmekontor.

Hjemmekontor
Før: Kontoret hadde lite særpreg, og bar preg av å bli satt opp mest av praktiske grunner. Nå som hjemmekontoret blir en naturlig del av hjemmet og hverdagen ville paret på Hvaler oppgradere det estetiske også.
IMG_2807
Etter: Paret valgte den elegante og duse nyansen 5922 Vanilla. Rommet føles med ett både varmere og mer tidsriktig. Se også hvor mye det gjorde å male dør og vinduskarmer i nyansen 5921 Panter. En bombesikker kombinasjon.

I et tidligere innlegg møtte vi paret på Hvaler som malte vinduskarmene i nyansen 5921 Panter. I dag får vi se en annen del av loftstuen som er innredet som et hjemmekontor. Som så mange andre var det en nødvendighet gjennom covid-tiden.

 

Vi skal trives på hjemmekontoret. Vi skal trives godt! For vi er ikke helt ferdig med teamsmøter med fritt valg av påkledning nedentil. Mange løsninger fra tiden vi ikke kunne møtes kommer vi til å ta med oss videre. For vi må jo egentlig ikke reise med fly mellom landsdeler når vi like gjerne kan møtes på nett. Og la oss ikke begynne på diskusjonen om hvor mye man får gjort i ro og fred hjemme, i motsetning til det åpne kontorlandskapet.

 

Hvis du vil ha et like lekkert resultat bruker du Butinox Premium Matt. Første gangen vi malte med denne malingen ble vi virkelig overrasket. Den dekker, den er matt og den er i tillegg ekstra vaskbar. En virkelig god maling!

IMG_2789
Hjemmekontoret kan faktisk gi en varm, god følelse. Bruk tekstiler og dekor på samme måte som ellers i huset. Legg merke til at gulvet er malt. Det kommer vi tilbake til i neste innlegg fra huset på Hvaler.
IMG_2804
Døren ble malt i nyansen 5921 Panter. Moderne dør på 1-2-3. Døren er malt med TreStjerner Gulvmaling matt for å tåle ekstra slitasje. Smart, ikke sant? Den har i tillegg en unik heftegenskap, slik at du slipper å bruke heftgrunn før du setter igang. Dørhåndtaket fikk også en fornyelse med Quick Bengalack og gikk fra tradisjonelle stålfarge til sorte moderne håndtak.
Tags: FargerKontor

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *