12. juni 2023

Drømmer du om utekjøkken?

Drømmer du også om å stå ute i solskinnet, kutte opp salat fra kjøkkenhagen, mens duften sprer seg fra pizzaovnen - og alt på eget utekjøkkenet?

Lillestrøm eksteriør (15) copy
Lite senker vel skuldrene som å lage mat i det fri. Krydderurtene stortrives i store potter, og pizzadeigen er ferdig hevet.
Lillestrøm eksteriør (8) copy
Utekjøkken og bålplassen er plassert i tilknytning til hverandre, for en stor og sosial sone når begge deler tas i bruk utover sommerkveldene.

Utekjøkkenet er plassert i enden av den store terrassen, litt atskilt fra den sosiale loungesonen, men ikke så mye at kokken mister kontakten med gjestene. Her er det også plass til at flere kan kokkelere samtidig, en perfekt aktivitet om sommeren.

 

Kjøkkenet er bygget opp med reisverk, og kledd med spiler. I hyller, og som benkeplate er det brukt store fliser. Det er brukt Butinox terrassebeis i fargen 1013 Harmoni på utekjøkkenet, mens terrassegulvet er beiset i fargen 1022 ELVESTEIN.

Butinox_fargejustert_Digital-2-768x1152
Terrassen er bygget opp i flere platåer opp mot terrassedøren. Det skaper spenning og dynamikk, i tillegg til flere sitteplasser og muligheter for å plassere blomster og planter.

Eneboligen fra 1932 har fått nytt, arkitekttegnet tilbygg. Eierne ønsket et tofarget hus for å binde sammen ny og gammel del på en harmonisk måte. De har valgt fargen 6000 OLIVENBLAD på nybygget og 5733 OPAL på den eldre delen. Olivenblad er en lun og sotet grønnfarge, mens Opal er en helt lys, dempet grågrønn.

Alt er malt med Butinox Futura 16, som er bygget på en helt ny generasjon akrylteknologi og dermed kan gi hele 16 års garanti på farge og glans. 

Lillestrøm eksteriør (21) copy
Flere åpne hyller i kjøkkenet gir god oppbevaringsplass. Legg merke til hvor fint spill det blir med ulike beisfarger på gulv og kjøkken. Fargen 1022 Elvestein og 1013 Harmoni sklir godt i hverandre og skaper et elegant utemiljø.
Lillestrøm eksteriør (13) copy
I hyllene er det rett og slett lagt restfliser fra et annet prosjekt.
Lillestrøm eksteriør (18) copy
Kjøkkenet er bygget opp med reisverk først, før det er festet på spile etter spile.
Lillestrøm eksteriør (17) copy
Med rom for oppbevaring i benken har du det du trenger innen rekkevidde til en hver tid.
Tags: Uterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *