11. juni 2021

De beste fargene på sommerhytta

Om vi skal anbefale én farge til soverommet på sommerhytta må det bli 5759 HARMONI. Den er sommer, saltvann og skyfri himmel i en og samme farge. Se den vakre paletten på dette soverommet.

Vi har tidligere vist bilder fra stjernefotograf Filippa Tredal og familiens HYTTEKJØKKEN og STUE . I fjor ble de akkurat ferdige med sin nybygde sommerhytte på en øy i skjærgården. En riktig sommerdrøm av en hytte, som kan brukes hele året. Den moderne hytta er tegnet av arkitektene Vis Avis.

 

 

buti 3
Det er ikke bare på veggen det er harmoni i dette rommet. Den dempede blåfargen kombinert med gulaktige beigetoner og grønt gir virkelig den rette, behagelige stemningen.

På sjønære sommerhytter er det fint å hente frem naturens egne farger, og tenke en lysere, friskere palett enn på fjellhytta.

 

Filippa gått for farger fra vårt nyeste fargekart. Veggene på soverommet er malt i den dempede blånyansen 5759 HARMONI. Malingen du vil bruke på nybygg med slette vegger er Butinox Elegant Matt. Den gir vårt matteste effekt og er lett å påføre. 

FARGEKAKE FILIPPA SOVEROM
Bruk fargekakene våre som hjelp når du skal sette sammen paletten til ditt rom. Blått, dempet dijon og dempet grønt står for hovednyansene på dette soverommet. Det er vakre kombinasjoner som speiler naturen utenfor, og som har en fredfull energi. Listverket er malt i nyansen Krem.
buti 4
Naturmaterialer og gode teksturer myker opp det litt stramme uttrykket nybygg med nymalte flater gir.
buti 1
På sommerhytta er det lekkert med lyst treverk, gjerne bambus og kurv som her, deilig linsengetøy og pynt fra fjæra.
buti 2
Det blir ikke mer sommerhytte enn strå og skjell fra fjæra som dekor! Skjellplukking kan være en fin aktivitet for barna på regnværsdager, og vakre østersskjell er dessuten nydelig som bordpynt.
Tags: MaleSoverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *