14. januar 2021

I Norge går Butinox foran og vier god plass til gult i årets fargekart.

Vi går inn i det nye året med håp og optimisme. Den aller mest trendy fargen nå symboliserer alt vi håper på i 2021.

IMG_7104
Nyansen 948 Siv på veggen. Siv er en av fargene du også kan få i ferdig sprayboks om du vil bruke Quick Bengalack.

La det bare være sagt. Gult er på coveret av trendbibelen akkurat nå. I det vi går inn i 2021 er gult fargen som setter tonen for hva vi ønsker oss nå: glede, lykke og optimisme. Gult er kåret til årets farge av anerkjente Pantone, og popper opp som den heteste poteten både i mote- og interiørbildet.

 

Mange av oss syns det er mer enn nok at gult er en inspirerende farge vi har lyst å male enhver vegg med. Men har du tenkt på at du i tillegg til å fange den siste trenden, kan gi hjemmet ditt et løft? Fargene vi omgir oss med har betydning for hvordan vi føler oss. Gult gir varme og energi i hverdagen, og det høres ut som medisinen vi trenger etter året 2020. Kanskje du dropper de endeløse nyttårsforsettene og heller tar frem malekosten for å gi det nye året en ny frisk. For håp, det har vi for 2021.

 

IMG_7097
Optimistisk babyrom i gult.

Vår fargesjef Jenny Bull-Gustavsen har gitt gult en stor plass i årets fargekart.

 

FARGEKARTET FINNER DU HER.

 

-Gult kan symbolisere mye; glede, lykke og optimisme. Og i interiøret kan fargen skape et friske innslag, varme rom og energi i hverdagen. Fargen finnes i utallige variasjoner, fra de helt dempede, rolige, lune gulfargene, til de signalgule og friske nyansene og er en farge vi igjen har tatt inn i interiøret, sier Jenny.

 

Fargen på dette soverommet, 948 SIV, er en forholdsvis klar gultone, men oppleves fortsatt som lun og rolig ettersom den ikke er så fargesterk.

IMG_7113
Fargene vi omgir oss med har en påvirkning på oss, og det får man merke ved å gå inn i et gult rom. Det er vanskelig å ikke få et smil over ansiktet når man er i gule rom.

I dag er vi tilbake hos Merete og Øyvind i Drammen, som kjøpte et hus hvor alt var malt i hvitt, eller lite spenstige farger. Familien som elsker å sette farge på tilværelsen gikk for gult på babyrommet.

 

Har du lyst til å se kjøkkenet deres har vi et innlegg om det HER.

Deres mørke lekre soverom kan du lese om HER.

 

-Babyrommet er blitt veldig koselig. Vi føler gult er en veldig optimistisk og lun farge. Det har blitt et rom som passet godt til forventningene om en lite jentebaby, sierMerete og Øyvind.

IMG_7123
Babysengen fra Stokke er både praktisk og pen.
IMG_7105 kopi
Bruk fargekaken som hjelp når du setter sammen en palett til ditt rom.
Tags:

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *