4. oktober 2023

Palett Korsvoll – barnerom i solens varme tone

Solrommet! Familien er så fornøyde at de har gitt Klaras barnerom et eget navn.

Myrra (1)
Her bor Klara. Fargen heter 5538 Myrra og gir rommet en følelse av solskinn året gjennom.

I dag er det solrommet vi skal vise frem fra Butinox-huset på Korsvoll hvor Caroline, Anders, Klara og Agnes bor. De har nylig malt alle husets rom i deilige farger fra Butinox. Vi viser dere rom for rom i rekkehuset, og flere farger har vi allerede lagt ut bilder fra:

 

 

Familien ønsket å pusse opp miljøvennlig. Derfor har de beholdt vegger og gulv i huset, og kun svinget seg med malekosten. Inspirerende, ikke sant?

 

Solrommet har en optimistisk og omsluttende følelse. En følelse av godhet og trygghet. Det kunne jo ikke passe bedre for et barnerom.

Myrra (4)
Etter: sol og planeter passer perfekt inn i solrommet. Sengen er en 90-talls i furu fra Ikea, som kan “brettes ned” når barnet ønsker voksenseng. Den har familien kjøpt på Finn.no.

-Vi ELSKER denne gulfargen, forteller Caroline.

 

-Vi visste vi ville ha en varm gultone, og lenge sto valget mellom Myrra og Solstøv. Myrra virket litt mer spennende, med tanke på at vi hadde funnet noen retro furumøbler på finn.no som er varme og mørke i uttrykket, forteller Caroline.

 

Myrra (6)
Familien bruker mye tid i lesekroken, et godt sted for barne å hoppe rundt, eller og roe ned med en bok. Hyllen er en oppdelt steriobenk i furu, fra Finn.no.

-Fargen endrer seg så utrolig mye med lyset. Når solen skinner inn virker rommet nesten neongult, men på overskya dager lyser det opp varme og glede, og i skumringen blir rommet som en varm sol. Derfor kaller vi det bare solrommet. Fargen gir så mye energi og glede. Vi bruker mye tid der, både til å lese bøker, leke, klatre på stativet og hoppe i senga, sier Caroline.

 

-5538 Myrra er en ganske kulørsterk gulfarge, som lener seg inn mot orange. Det er en fantastisk farge som gir wow-faktor og glede. Vi er også superfornøyde med å ha malt tak, vegger, listverk og klesskap i samme farge, slik at det skaper en helhet, forteller Caroline.

3A6A7348 kopi
Caroline har gått for en herlig og vågal fargepalett.
Myrra (20)
Fargen på malingen så litt lysere ut i boksen enn den ble på veggen. Sånn er det ofte med malingsspann. Vi anbefaler deg å male opp prøver på et felt i rommet før du bestemmer deg for farge. Lysinnslipp og størrelse på rommet har mye å si for hvordan fargen oppfører seg hos akkurat deg.
Myrra (19)
Butinox Premium Matt er virkelig premium. Den har en kremete konsistens, litt som en en perfekt vaniljesaus. Den sitter godt på rulle og kost og gjør arbeidet til en lek.
Myrra (21)
Estetikeren Caroline har malt opp egne prøvelapper. Vakkert!
Myrra (12)
Familien malte klesskapet med samme farge, og med samme malingsboks. Det skaper en helhet i rommet. Skapet sto i rommet da familien tok over.
plukksak palett korsvoll myrra
Få stilen til solrommet.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *