25. juli 2017

Slik tok Marius og Hege sommeren inn.

I fjor sommer var leiligheten til Marius og Hege ferdig oppusset, i de friskeste fargene. Her er et perfekt eksempel på hvordan du kan ta sommer inn!

Soverommet

På soverommet finner vi en herlig palett i duse grå – og blåfarger. På veggen bak sengen har de brukt fargen 5877 Bølger, og resten av veggene har fått NCS s 2502-Y, en varm gråfarge. Om ikke dette oser av sommer så vet ikke vi! Det minner oss om late morgener på et hotell i varmere strøk.

 

Stuen

I stuen finner vi denne gamle Ola-pulten som har fått seg en liten oppgradering. Her er det også brukt friske sommerfarger framfor en lekker gulmønstrete tapet. Med fargenyanser hentet opp fra andre steder i leiligheten har pulten virkelig funnet sin plass. Med Butinox Interiør Panel Dør & List er skuffefrontene og øverste del av bakplaten malt med fargen NCS s1010-B30G. Den nederste delen av bakplaten har fått fargen 5870 Sukkulent.

Kontoret

Gult er kult, og svært oppfriskende! Gult gir deg energi, og er derfor en flott kontrastfarge å bruke på kontoret. Veggene har vi malt med Butinox Elegant Matt i fargene 1781 Mango Juice, og 0953 Riddergrå. Den gule fargen er tatt opp fra tapet og dekor i stuen for å få en rød tråd i leiligheten. Ønsker du flere tips til et smart hjemmekontor kan du trykke her.

Kjøkkenet

Hege er grafisk designer og svært glad i farger, så en frisk turkisfarge sa hun ikke nei takk til. Turkis er en ren og rolig farge, og passer derfor fint på kjøkkenet. Et friskt og luftig kjøkken er noe man ofte trenger på hektiske dager med frokost, middag og kvelds på menyen. Fargen har NCS kode S1515-B80G, og er malt med Butinox Klassisk Silkematt.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Tags: KjøkkenStue

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *