11. juni 2017

Funkishuset rom for rom

I litt over en måned har vi delt bilder og inspirasjon fra dette kule funkishuset, rom for rom. For å få en bedre oversikt over forandringene tilbyr vi en rask oversikt her. 

Dersom du ikke har sett alle rommene før, kan du trykke på bildet og finne ut hva som har blitt gjort.

 

Vi begynner i gangengang

Klikk deg inn i posten om denne gangen og la deg sjokkere over før-bildet. At denne gangen med så enkle grep har blitt så innbydende er motiverende!

Her er vegger og tak malt, og nytt gulv er lakket. På veggene finner vi fargen  NCS 2005-Y50R, med Butinox Klassisk Silkematt.

 

Storstuen

livingroom

Neste rom vi tittet innom var storstuen. Med sine store flotte vinduer, fatastiske takhøyde og lekre gulv ble dette en riktig så overdådig stue!

Her ble noen tidligere ferskenrosa vegger malt over med Butinox Stue & Sov Matt i fargen 1024 Tidløs(S1002-Y). Det gjorde rommet større, og de flotte detaljene kommer til sin rett.

 

Lillestuen

 

Innenfor storstuen finner vi lillestuen, eller peisestuen. Dette rommet er som balsam for sjelen, enkelt og delikat innredet, en behagelig farge på veggene og et lunt og vakkert gulv.

Her inne er veggene malt i fargen 5904 Balsam(S5005-B80G) med Butinox Elegant Matt. Hyllene er også malt i samme farge med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu. Klikk på bildet for å se mer!

 

Spisestuen

dining_tableSpisestuen i dette huset er en lekker forlengelse av stuen, veggfargen 1024 Tidløs(S1002-Y) er tatt med videre og skaper et stort og innbydende rom. Her er det plass til venner og familie til hyggelige middager!

 

Kjøkkenet

kjokken

På kjøkkenet var det bare små endringer som måtte til. Her er det ikke annet et taket som trengte en liten oppfriskning, og bare det gjorde mye med rommet! Taket er malt i Klassisk Hvit med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu.

 

Hovedsoverommet

master_bedroom

Drømmesoverommet! Dette store flotte soverommet gikk fra å være i en lakserosa farge, til denne flotte oasen. Veggene har fått fargen 4477 Deco Blue(NCS S7010-R90B), malt med matt maling (Butinox Elegant Matt). Om du ikke har sett førbildet tidligere kan du klikke på bildet over for å se hele saken. Du vil ikke tro forandringen!

 

Barnerommene

girlsroomboysroomTo enkle barnerom gikk fra å være slitte og kjedelige til flotte og kreative rom. Her er det plass til å vokse, og utvikle sitt eget rom. Gulvet et byttet ut til fordel for et mykt og godt vegg til vegg teppe, og veggene er frisket opp med freshe farger.

Rommene har fått samme mønster på veggene, hvor øverste del har fått fargen 1024 Tidløs(S1002-Y). På jenterommet er det fargen 2782 Deco Pink (S1510-Y70R) og på gutterommet 5904 Balsam (S5005-B80G) som har fått pryde nederste del av rommet. Hvordan du går fram for å gjennomføre dette kan du se ved å trykke på bildet.

 

Bad

male_bad

Mellom barnerommene over finner vi dette badet. De tidligere babyblå flisene er byttet ut, og de babyblå veggplatene er malt i fargen 1024 Tidløs (S1002-Y) med Butinox Interiør Bad & Kjøkken. Denne enkle forandringen gitt oss et helt nytt bad!

 

Kontor

office

Dette hyggelige hjemmekontoret finner vi i 4.etg i huset, uforstyrret fra alt annet, og med den flotteste utsikten. Det perfekte rom for et kontor! I dette rommet var det som i mange andre rom ikke så mye som skulle til. Her er en gammel bokhylle revet ned, og veggene malt i denne lekre rødfargen,  2859 Whispering Red ( NCS 4436-Y81R) med Butinox Elegant Matt.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Legg igjen en kommentar

1 kommentarer

Ett svar til “Funkishuset rom for rom”

  1. Veroe sier:

    For noen herlige rom! Inspirasjon til vårt eget prosjekt her altså, må si kontoret var ett av de rommene som falt best i smak. Men jeg hadde ikke sagt nei takk til hovedsoverommet heller!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *